İşte dünyanın en talihsiz ve garip ölümleri

İşte dünyanın en talihsiz ve garip ölümleri

Brezilya’da hemşirelerin damarına tavuk suyu çorbası enjekte etmesi sonucu bir yaşlı kadının ölmesi, kaynar suya düşen, mağarada mahsur kalan, sümüklüböcek yiyip komaya giren, pencereden düşen, sahnede kalp krizi geçiren, su altında boğulan ve buldozerle ezilen kişilerin tuhaf ölümleri...

Brezilya'da yaşayan 88 yaşındaki Ilda Maciel, hemşirelerin beslenme tüpü yerine yanlışlıkla damarlarına tavuk çorbası enjekte etmesi sonucu hayatını kaybetti.

hemsire.jpeg

7 Haziran 2016'da Colin Scott ve kız kardeşi Sable, termal havuza Yellowstone Milli Parkı'nın kısıtlı bir bölgesine girdiler. Colin, Norris Gayzer Havzası'na süzüldü ve orada canlı canlı kaynatıldı ve asidik sularda eritildi, geriye yalnızca ayakkabıları ve cüzdanı kaldı.

abd-11.jpg

John Edward Jones isimli adam, 27 saatten fazla bir süre Nutty Putty mağarasında mahsur kaldıktan sonra hayatını kaybetti.

olum-2.jpg

2010 yılında Sidneyli ragbi oyuncusu 19 yaşındaki Sam Ballard, arkadaşlarının cesaretiyle sümüklüböcek yemişti. Sümüklüböceğe sıçan akciğer kurdu hastalığı bulaştı ve Sam'in 420 gün komaya girmesine neden oldu. Uyandığında belden aşağısı felçliydi ve 1 hafta geçmeden hayatını kaybetti.

sdney.jpg

Kanadalı bir avukat, 24. kattaki bir ofis penceresindeki camın kırılmaz olduğunu kanıtlamaya çalışırken camdan fırlayarak hayatını kaybetti.

avukat-1.jpg

1984'te İngiliz komedyen Tommy Cooper sahnede performans sergilerken kalp krizinden öldü. Seyirci bunun gösterinin bir parçası olduğunu düşünerek gülmeye devam etti.

"Seninle ilgili sevdiğim her şeyi sana anlatacak kadar nefesimi tutamıyorum." Steven Weber, Tanzanya'da kız arkadaşına su altında evlenme teklif ettikten sonra boğularak hayatını kaybetti.

Floridalı bir baba ve çöp sahası işçisi olan Aaron Henderson, portatif lazımlık kullanırken bir iş arkadaşının yanlışlıkla onu buldozerle ezmesi sonucu hayatını kaybetti.

2015 yılında Teksaslı bir çift pizza almak için çocuklarını evde yalnız bıraktı. Geri döndüklerinde çocuklar ağlıyor ve fırının devrilmiş olduğunu gördükleri mutfağı işaret ediyorlardı. Baba fırını kaldırdığında 1 yaşındaki kızı fena halde pişerek can verdiğini gördü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN