İnci Taneleri'ne yeni transfer: Bir oyuncu daha kadroda

İnci Taneleri'ne yeni transfer: Bir oyuncu daha kadroda

Yılmaz Erdoğan’ın yazıp başrolünü oynadığı İnci Taneleri dizisinin mayıs sonunda sezon finali yapması planlanırken, kadroya yeni oyuncular da dahil olmaya devam ediyor. Diziye son olarak "Meltem" rolüyle Gözde Kocaoğlu katılacak.

Kanal D2nin fenomen dizi İnci Taneleri, perşembe akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Bu akşam 13. bölümü yayınlanacak dizide Azem’in (Yılmaz Erdoğan) kızı Nehir ilk kez görünecek. Nehir bütün gizemiyle ortaya çıkarken diziye bir oyuncu daha dahil olacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; oyuncu Gözde Kocaoğlu da ekibe katılıyor. Aynı zamanda dizinin Nusret’i Rıza Kocaoğlu’nun da kardeşi olan Gözde Kocaoğlu, “İnci Taneleri”nde “Meltem” rolüne hayat verecek.

1-006.jpg

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Gözde Kocaoğlu, oyunculuk kariyerine “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisiyle başlamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN