İnci Taneleri'ne yeni sezonda iki bomba oyuncu

İnci Taneleri'ne yeni sezonda iki bomba oyuncu

Fenomen dizi İnci Taneleri'nin oyuncu kadrosuna iki bomba oyuncu katıldı. Hikayeye "Semiramis" rolüyle dahil olan Bestemsu Özdemir, Kubilay Aka ile partner olacak. Aytek Şayan da "polis Veli" rolüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve başrolünde yer aldığı "İnci Taneleri"nin yeni sezon çekimleri 3 Eylül'de başlıyor. Dizinin ilk bölümü İstanbul’da çekilecek, ardından gelen haberlere göre 19 ve 20. bölümler Göcek’te devam edecek. Geçtiğimiz sezona damga vuran dizi Dilber'in (Hazar Ergüçlü) danslarıyla ve Azem'in (Yılmaz Erdoğan) başına gelen olaylarla fenomen haline geldi.

İkinci sezonu merakla beklenen İnci Taneleri'ne 2 bomba oyuncu dahil oldu.

CİHAN'A PARTNER GELİYOR

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; oyuncu Bestemsu Özdemir dizinin oyuncu kadrosuna katıldı. Özdemir "Semiramis" rolünü canlandıracak ve Cihan'ın (Kubilay Aka) partneri olacak.

inci-taneleri-semiramis.jpg

AYTEK ŞAYAN KADRODA

Hikayenin akışını etkileyecek polis karakteri için oyuncu Aytek Şayan ile el sıkışıldı. Şayan "polis Veli" rolünü canlandıracak.

inci-taneleri-veli.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN