İnci Taneleri'ne iki sürpriz isim: 'Reyyaz' ve 'Cenk' karakterlerini canlandıracaklar

İnci Taneleri'ne iki sürpriz isim: 'Reyyaz' ve 'Cenk' karakterlerini canlandıracaklar

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve başrolünü üstlendiği İnci Taneleri dizisindeki bu akşam yeni bölümüyle seyirciyle buluşuyor. Diziye iki yeni isim 'Reyyaz' ve 'Cenk' karakterlerine hayat verecekler.

Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan, başrolünü Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü’nün paylaştığı İnci Taneleri dizisinin kadrosuna ‘Reyyaz’ karakteriyle dahil olan Selim Erdoğan, ilk kez bu akşam seyirci karşısına çıkacak.

78-copy.jpg

Bu bölümde Bekir Aksoy da ‘Cenk’ rolüyle konuk oyuncu olarak yer alacak.

Karşısında muhabirleri bulunca şaşıran oyuncu, “Siz bu yakaya da mı geliyorsunuz? Şoka girdim” dedi. Funda Eryiğit ve Hidayet Erdinç’le rol aldığı “Timsah Ateşi” oyununu sahnelediğini dile getiren Ergüçlü, “Dizi setinden çıkıp oyuna geldim. Harika geçti ama bitik haldeyim şu an” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN