İçinizdeki çocuğu dışarı çıkarma zamanı! Koç, boğa, yengeç, terazi, akrep ve oğlaklar... İşte 15 Mart 2024 günlük burç yorumu

İçinizdeki çocuğu dışarı çıkarma zamanı! Koç, boğa, yengeç, terazi, akrep ve oğlaklar... İşte 15 Mart 2024 günlük burç yorumu

İçinizdeki çocuk bugün dışarı çıkıp oynamak isteyebilir. Gününüzün en azından bir bölümünü eğlenceli bir şeyle geçirme şansınız varsa, bunu değerlendirin. Son zamanlarda kişisel sorumluluklar ve iş baskıları sizi bunaltmış durumda, bu yüzden içinizdeki çocuğun dışarı çıkmasına izin vermek size iyi gelecektir.

15 MART 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

İçinizdeki çocuk bugün dışarı çıkıp oynamak isteyebilir. Gününüzün en azından bir bölümünü eğlenceli bir şeyle geçirme şansınız varsa, bunu değerlendirin. Son zamanlarda kişisel sorumluluklar ve iş baskıları sizi bunaltmış durumda, bu yüzden içinizdeki çocuğun dışarı çıkmasına izin vermek size iyi gelecektir. Bazen bu yönünüzü bastırıyorsunuz, ancak arada sırada daha çocuksu olmak sizi daha özgür hissettiriyorsa, bu aslında hayatınızın daha "yetişkin" alanlarına da fayda sağlayacaktır.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yakın zamanda daha acil başka yükümlülükleriniz olduğu için bir randevuya veya buluşmaya hayır demek zorunda kalmış olabilirsiniz. Eğer birileri buluşmayı reddetmenizden dolayı üzüntülerini ifade ediyorsa ya da soğuk veya mesafeli davranıyorsa, bunun sizin değil onların sorunu olduğunu anlamanız gerekir! Siz sorumluluk sahibi bir bireysiniz, taahhüt ettiğiniz şeyi yapacağınıza güvenilen birisiniz ki bu asil ve takdire şayan bir özellik. Beklenmeye değer birisiniz ve bunu sakın unutmayın!

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bir süre önce üstlendiğiniz bir girişimin sizi şimdiye kadar başarıya ulaştırmış olması gerektiğine gerçekten inanmış olabilirsiniz. Çok büyük umutlarınız ve büyük planlarınız vardı, ancak işler tam olarak bu şekilde sonuçlanmadı. Yine de mutlu bir sonla bitebilir mi? Şu anda aklınızdaki soru bu olabilir ve bu geçerli bir soru. Bu çabaya şimdiden o kadar çok yatırım yaptınız ki, yıldızlar sizi yola devam etmeniz için teşvik ediyor! Sebat ederseniz o parlak ufku görebilirsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Hayran bakışlar ve tatlı iltifatlar bugün karşınıza çıkabilir. İnsanlar sizi fark ediyor ve bu iyi bir şey. Utangaçlığınız yüzünden kabuğunuza çekilmeyin. Daha da kötüsü, aldığınız takdirlerde art niyet görmeyi seçerek kendi kendinizi küçümseyen bir alaycılığa düşmeyin. Seviliyor ve takdir ediliyorsunuz ve bu gerçeğin farkına varmanız gerekiyor. Sevenlerinizin sizi gördüğü şekilde kendinizi görmeye başladığınızda, tam anlamıyla kendinize gelecek ve daha da güçlü olacaksınız.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün beklenmedik bir şekilde sizin için oldukça romantik bir güne dönüşebilir. İster bekar olun ister biriyle birlikte, birinin dikkatini çektiniz ve bu oldukça gurur verici olabilir. Doğanız gereği oldukça romantik olmanıza rağmen, bugün romantizm için fazla vaktiniz olmayabilir. Ya her şeyi halletmek için daha hızlı çalışın ya da romantizmin tadını çıkarabileceğiniz daha sonraki bir tarih için plan yapın. Sevgilinizle ya da bekarsanız yeni biriyle içinizdeki ateşi canlı tutmalısınız.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün büyük ve önemli bir iş yapmak istiyorsunuz ama dikkat dağıtan şeyler adeta her yerde. Aniden ortaya çıkan bir soruna veya fırsata bakıp onu görmezden gelmekte zorlanıyorsunuz. Şu anda karşı karşıya olduğunuz ikilem bu olabilir. Ancak, dikkatli bir planlamayla, yalnızca hedefinize ayıracağınız bir zaman planlayabilir ve ardından sorunlarla başa çıkmak veya size cazip gelen diğer şeylerin peşinden koşmak üzere kendinizi serbest bırakabilirsiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Felsefi bir konuşma bugün bir anlaşmazlığa veya çatışmaya yol açabilir. Bunun bilincinde olun, özellikle de bu tür bir konuşma olumsuz bir yöne kayarsa. Bu olay iş yerinde gerçekleşirse, iş hayatınızı etkileyebileceğini unutmayın, bu yüzden dikkatli olun. Yüksek idealleriniz var ve inandığınız şeyleri ifade etme zorunluluğu hissedebilirsiniz. Ancak, belirli bağları korumak veya diğer yükümlülükleri sürdürmek için bazen "aynı fikirde olmamayı kabul etmeniz" gerekebilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Eşit derecede entelektüel ve sezgiselsiniz. Titreşimleri kolayca algılayabilir ve bir durumu, hatta bir kişiyi kolayca ölçüp biçebilirsiniz. Bugün, para ve bir hayalin gerçekleşmesiyle ilgili yeni bir fırsat karşınıza çıkarken, mantıksal ve entelektüel yönlerinizi daha derinlemesine kullanmanız teşvik ediliyor. Sezgileriniz şu anda oldukça güçlü olabilir, ancak bunları olayların olduğu gibi değil de olmasını istediğiniz şekilde yorumlayabilirsiniz. Altıncı hissinizi kullanın ama bunu mantıkla destekleyin.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bir toplantı veya etkinlik planlarken, aklınızda bu toplantıya davet etmek istediğiniz biri olabilir. Bu kişinin etkinliğe uyup uymayacağından emin olmadığınız ya da dahil olmak istemeyeceğini düşündüğünüz için bu konuda tereddüt ediyor olabilirsiniz. Her iki durumda da, diğer konular hakkında endişelenmektense nezaketten yana olmak daha iyidir. Bu kişiyi davet ederseniz, muhtemelen reddedecektir, ancak düşünülmenin getirdiği sıcaklığı kesinlikle hissedecektir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Yaklaşmakta olan bir sunum veya katılmanız gereken bir toplantı sizi garip veya güvensiz hissettiriyor olabilir. Bu durum işle ilgiliyse, özellikle de bir iş fırsatıyla ilgili olduğu için, üstlerinize nasıl görüneceğiniz konusunda da endişeli olabilirsiniz. Kendiniz için ve harika bir deneyim sağlamak için yapabileceğiniz en iyi şey rahatlamaktır! Nasıl ölçüleceğiniz konusunda endişelenmek yerine, kendinizden keyif almayı ve yeni insanlarla tanışmanın keyfini çıkarmayı düşünün. İçinizdeki ruhun parlamasına izin verin, çok başarılı olacaksınız.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Elinize bir miktar para geçmesini bekliyor olabilirsiniz, ancak bu konuda bir gecikme yaşanıyor olabilir. Bir şey için bu paraya güveniyor olabileceğinizden, gecikme düşüncesi sizi endişelendirebilir. Ödemenizin zamanında gelmemesi ihtimaline karşı bugün bir plan yapmaya çalışın. Yedek bir planınız varsa, bu size ihtiyacınız olan huzuru sağlayacaktır. Bu kalıcı bir sorun değil, bu yüzden olduğundan daha fazla büyütmeyin. Eninde sonunda çözülecek bir şey için endişelenerek enerjinizi boşa harcamanıza gerek yok.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün vermeniz gereken bir kararda romantik yönünüz ağır basıyor olabilir. Potansiyel bir fırsatın nasıl sonuçlanacağına dair idealize edilmiş bir hayal kurabilirsiniz, ancak olaya gerçekçi bir şekilde bakmıyor olabilirsiniz. Bu fırsat gerçekten muhteşem bir potansiyele sahip olsa da, doğal olarak o kadar kolay veya çekici olmayacak yönleri de var. Bu fırsata daha ayakları yere basan bir şekilde bakana kadar tutkulu tarafınızı törpüleyin ve sonra kararınızı verin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN