İbrahim Tatlıses Bodrum'da geçirdiği kazada yaşadıklarını anlattı: Hakkımı helal etmiyorum Irak’tan bile geldiler!

İbrahim Tatlıses Bodrum'da geçirdiği kazada yaşadıklarını anlattı: Hakkımı helal etmiyorum Irak’tan bile geldiler!

25 Ağustos'ta Bodrum'da trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses, kazada yaşadıklarını ilk kez anlatırken dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Ünlü türkücünün açıklamaları sevenlerini üzüntüye boğdu.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı aracılığıyla "Hanımla boşandık! Bahçeli güzel bir ev bulup yeniden evlenmeyi düşünüyorum" açıklamasında bulunarak takipçilerini şoke eden ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, son olarak Ataşehir'deki konserinde yüze yakın bestesi olmasına rağmen kendisine 'besteci' denmemesine dert yanmıştı. Ünlü türkücü bu kez ise 25 Ağustos'ta Bodrum'da geçirdiği kazada yaşadıklarını anlatırken 'hakkımı helal etmiyorum' açıklamasında bulundu.

Ünlü türkücünün açıklamaları magazin dünyasında bomba etkisi yarattı.

"AŞKI BIRAKTIM BENİM DERDİM BANA YETER"

25 Ağustos'ta Bodrum'da trafik kazası geçiren ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Beyaz TV ekranlarında Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil'in sunumuyla izleyiciyle buluşan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programına geçtiğimiz günlerde telefonla bağlanmış ve "Aşkı bıraktım. Benim derdim bana yeter." çıkışında bulunarak dikkatleri üzerine çekmişti.

gul.jpg

"EVLENMEYİ DÜŞÜNÜYORUM"

Canlı yayındaki bu açıklamalarının ardından sosyal medya hesabı aracılığıyla "Hanımla boşandık! Bahçeli güzel bir ev bulup yeniden evlenmeyi düşünüyorum…" açıklamasında bulunan İbrahim Tatlıses, bu açıklamaları sonrasında magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü.

gulcin.webp

Resmi kayıtlara göre son evliliğini 2013 yılında bitiren ve son olarak kendisinden 43 yaş küçük Gülçin Karakaya ile aşk yaşayan İbrahim Tatlıses'in "Boşandık" dediği kişinin kim olduğu ise henüz netlik kazanmazken ünlü türkücü son olarak İstanbul Ataşehir'deki konserinde hayranlarını üzen açıklamalarda bulunmuş, yüze yakın bestesi olmasına rağmen kendisine 'besteci' denmemesine dert yanmıştı.

İbrahim Tatlıses bu kez ise Kanal D ekranlarında yayınlanan Magazin D programına konuşarak Bodrum'da geçirdiği kazada yaşadıklarını anlattı.

"VERDİĞİM SADAKALAR BENİ KORUDU"

Geçirdiği kaza sonrasında kendisini aramayan dostlarına sitem eden ünlü türkücü şunları söyledi:

"Beddua almam. Çok sadaka veririm. Verdiğim sadakalar beni korudu. Araba kayıyor, kayalar tutmuş. Melekler kaya oldu kurtardı yoksa tepetaklak gidiyorduk. Kaza olduktan sonra telefonum çalmaya başladı ama elimi uzatıp telefonu alamadım. Sonra araba yanmaya başladı. İdo dışarıda biri aracı durdurmuş. Yangını öyle söndürmüşler.

kaza.jpg

HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

Hakkımı helal etmiyorum, herkes kendini bilir. Ben öldükten sonra mı gelecekler ziyaretime? Dünya aradı. İran’dan Irak’tan bile geldiler. Bir telefon kadar yakınsın, aramıyorsun”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN