Huniniz yoksa yağı böyle doldurun! Hiçbir yere damlamıyor: Hunileri çöpe attıracak yöntem

Huni bulamadığınız yerde imdadınıza yetişecek yöntem! Bu yöntemle şişelere yağ doldururken, yağ hiçbir yere damlamayacak! Huniniz yoksa yağı böyle doldurun...

Yağ doldururken etrafa saçılan yağları temizlemekten sıkıldıysanız bu yönteme bayılacaksınız!

Mutfakta pratik çözümler her zaman hayat kurtarıcıdır. Yağ şişesine yağ doldururken etrafa dökülme sorunuyla sıkça karşılaşırız. İşte hunilere gerek kalmadan, yağı şişeye dökerken hiçbir yere damlatmamanın basit ve etkili yöntemi.

TATLI KAŞIĞI İLE YAĞ DOLDURMA YÖNTEMİ

  • Bu yöntem için ihtiyacınız olan tek şey bir tatlı kaşığı. İşte adım adım nasıl yapacağınız:
  • Tatlı kaşığını alın ve şişenin ağzına ters şekilde yerleştirin. Kaşığın sap kısmı dışarıda kalacak şekilde konumlandırın.
  • Yağı, kaşığın içine doğru, gövdesine denk gelecek şekilde dökün. Kaşık, yağı nazikçe yönlendirecek ve doğrudan şişenin içine akmasını sağlayacaktır.

Bu yöntem, yağın etrafa saçılmasını önleyerek mutfakta temizlik işlerinizi minimuma indirir. Ayrıca, yağ şişesini doldururken zaman kazanmanızı sağlar ve hunilere olan ihtiyacı ortadan kaldırır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN