Hissettiklerinize güvenin ve devam edin! Koç, boğa, ikizler, akrep, kova ve oğlaklar... İşte 12 Mart 2024 günlük burç yorumu

Hissettiklerinize güvenin ve devam edin! Koç, boğa, ikizler, akrep, kova ve oğlaklar... İşte 12 Mart 2024 günlük burç yorumu

Bugün içgüdülerinize güvenin. Genelde böyle yaparsınız, ancak şu anda son zamanlarda birkaç yanlış seçim yaptığınızı hissediyor ve sizi genellikle doğru yöne yönlendiren o "küçük sese" kulak vermeniz gerekip gerekmediğini merak ediyor olabilirsiniz. Evet, ona güvenebilirsiniz.

12 MART 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün kendinizi biraz kopuk ve kafanız karışmış hissediyor olabilirsiniz. Endişelenmeyin. Şu anda tam da ihtiyacınız olan şey bu olabilir. Eğer net düşünemiyorsanız, bu sadece sürekli haber, yorum, dedikodu ve benzeri şeylerin bombardımanına bir ara vermeye ihtiyacınız olduğundan kaynaklanıyor olabilir. Bir süreliğine bugün olumlu olana ve yakın gelecekte yapmak istediklerinize odaklanın. Nerede olduğunuzu ve bundan sonra nereye gideceğinizi değerlendirmek için biraz zamana ihtiyacınız var. Merak etmeyin, her şey yolunda!

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün birileri için öne atılmak istiyorsunuz çünkü onların bir mücadele içinde olduğunu ve yardımınıza ihtiyaç duyduklarını görüyorsunuz. Yine de bu konuda dikkatli olun. Ayrıca kendinizi hassas hissedebileceğiniz bir ruh hali içindesiniz. Eğer bir başkasının yükünü de üstlenirseniz, bu "bardağı taşıran son damla" olabilir. Endişelenecek başka bir şeye ihtiyacınız yok. Karşı taraf şu anda daha iyi yardım edebilecek birini arayabilir, siz ise bugün sizi mutlu eden şeylerle teselli bulmaya çalışmalısınız. Mutluluğa ve huzura giden yolu bulmanız için gereken tek şey bu.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün içgüdülerinize güvenin. Genelde böyle yaparsınız, ancak şu anda son zamanlarda birkaç yanlış seçim yaptığınızı hissediyor ve sizi genellikle doğru yöne yönlendiren o "küçük sese" kulak vermeniz gerekip gerekmediğini merak ediyor olabilirsiniz. Evet, ona güvenebilirsiniz. Yalnızca şu anda aldığınız titreşimler biraz olağandışı görünebilir ve yanlış sinyallere kulak verdiğinizden ya da onları tamamen yanlış yorumladığınızdan endişe ediyor olabilirsiniz. Hissettiklerinize güvenin ve devam edin.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Özel hayatınızla ilgili arayışlarınızda hiçbir şey yolunda gitmiyor gibi görünüyor. İster aşkı arıyor, ister büyük bir hayalin peşinden koşuyor ya da sizin için anlamlı olan başka bir şey yapıyor olun, denediğiniz her şey hayal kırıklığıyla sonuçlanıyor gibi görünüyor. Denemekten tamamen vazgeçmeli misiniz? Hayır, çözüm bu değil. Dersler almak için varız ama aynı zamanda neşe ve tatmin için de buradayız. Bazen başarıya ulaşmak için gereken tek şey düşünce yapınızı değiştirmektir. İstediğinizi bulacağınızı varsaymayı deneyin ve bu ruh haliyle ilerleyin. Bu sihir etkisi yaratabilir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Aniden ortaya çıkan kötü bir fırtına nedeniyle elektriğiniz kesildiğinde, yeniden ayarlama yapmak çok zaman alır. Birdenbire ışıklarınız, yemek pişirme imkanınız ve internetiniz olmayabilir. Duş bile alamazsınız. Ya alternatifler bulmak zorundasınız ya da onsuz yapmak zorundasınız. Beklenmedik bir şekilde yaşadığınız bir hayal kırıklığı nedeniyle şu anda böyle hissediyor olabilirsiniz. Olmasını beklediğiniz bir şey gerçekleşmedi. Şimdilik, mevcut durumdan memnun olmaya çalışın, uzlaşmanın bir yolunu bulun ve gününüzün tadını çıkarın. Umudunuz sandığınızdan daha kısa sürede yerine gelebilir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Duygusal olarak daha güvende ve korunmuş hissetmek için hayatınızda belirli kısıtlamalar yarattınız veya bariyerler inşa ettiniz. Siz bu şekilde görmeseniz de bunlar birer engeldir. Bu "duvarların" veya "sınırların" size daha fazla güvenlik hissi verdiğini düşünüyorsunuz. Ancak aynı zamanda sizi dışlanmış tutar ve diğer insanları da dışarıda bırakırlar. Bugün ya da yakında, biri ya da bir şey bu kısıtlamalardan birine meydan okuyabilir. Onu yıkmayı ve tüm dünyayı yeniden içeriye kabul etmeyi düşünebilirsiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün kendinizi düşünceli bir ruh hali içinde bulmanız muhtemel çünkü çözümlemeniz ve stratejik planlar yapmanızı gerektiren şeyler var. Dramatik durumları mümkün olan en iyi şekilde uzak tutmalısınız. Bu, dram sergilemeye eğilimli olduğunu bildiğiniz bazı kişilerden kaçınmak ve endişenizin artmasına neden olan durumlardan uzak durmak anlamına geliyor. Bugün sakin ve konsantre olabilirseniz, önemli bir işe harika bir başlangıç yapabilirsiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Derin yaralar bırakan bir yanlış ya da acı bugün aklınızı kurcalıyor olabilir. Bunu geri almak veya değiştirmek için yapabileceğiniz hiçbir şey olmadığından, aklınızın gerisine ittiniz, ancak ara sıra yeniden ortaya çıkıyor. Sürekli değişen bu durumla ilgili her şeyden vazgeçmiş ya da herhangi birinin bunu telafi etmeye çalışmasını bir yana bırakın, bunun nedenini anlayacağınıza dair umudunuzu bile yitirmiş olabilirsiniz. Ancak, evren katlandığınız şey için size bir tazminat gönderiyor. Tazminat geldiğinde, bu nimetin kaybettiklerinizi telafi edeceği apaçık ortada olacaktır.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Tüm sorunların çözümü vardır, değil mi? Şu anda öyle görünmüyor olabilir. Sizi çıldırtan bir soruna şu anda bir çözüm bulmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Belki de bunun imkansız olup olmadığını merak etmeye başlamışsınızdır. Belki de çoktan bulmuşsunuzdur. Sorun, sürekli aklınıza gelen çözümü beğenmemeniz olabilir. Yine de deneyin. Şu anda size iyi gelmese de, bunun sizin için gerçekten en iyi şey olduğunu görebilirsiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Güçlü ve kolay üzülmeyen biri olarak görünseniz de, nazik bir kalbiniz ve biraz kırılgan bir ruhunuz var. Acıklı bir hikayeyle başa çıkabilecek biri değilsiniz ve kendinize yardım etmeden önce başkalarına yardım etmeye daha meyillisiniz. Ancak, bugün bir görüşmede daha sert yönlerinizi ortaya koymanız gerekiyor. İçinizdeki şefkati korurken gücünüzü de gösterebilirseniz, bir güç mücadelesinin üstesinden gelebilir ve istediklerinizin çoğunu elde edebilirsiniz. Kendinize hak ettiğinizi ve istediğinizi elde etmeyi hedeflemenin bencillik olmadığını hatırlatmaya devam edin.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Sırlarınızı kime açtığınıza dikkat edin. Bir fikrinizi veya planınızı biriyle paylaşmak isteyebilirsiniz, ancak bunu yaparken dikkatli olmalısınız. Yanlış kişiye anlatırsanız, bu kişi sizin cesaretinizi kırabilir veya fikirlerinizi bir şekilde gözden düşürebilir ve bu da yapmak istediğiniz şeyle ilgili azminizin bir kısmını kaybetmenize neden olabilir. İçinizdeki paylaşma dürtüsüne direnebilirseniz, hedefiniz doğrultusunda çalışmaya devam edebilir ve bunu ancak önemli bir ilerleme kaydettiğinizde başkalarına sunabilirsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Şu anda yapabileceğiniz pek çok harika şey varken, yapmak isteyip de yapamadığınız tek bir şeye odaklanmış olabilirsiniz. Bunun ne anlamı var? Şu anda gerçekleşemeyecek bir şey üzerinde durmak sadece hayal kırıklığı ve hüsran getirir. Yapmak istediğiniz veya yapmanız gereken başka bir şeye dahil olmak için bir plan yapın ve enerjinizi buna harcayın. Siz farkına bile varmadan diğer engeller kalkacak ve asıl hedefinize geri dönebileceksiniz. Bu arada, olumlu bir şey başarmış olacaksınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN