Hem faturalar düşecek hem çamaşırlar mis gibi kokacak! Çamaşır makinesine mutlaka 1 kaşık ekleyin

Hem faturalar düşecek hem çamaşırlar mis gibi kokacak! Çamaşır makinesine mutlaka 1 kaşık ekleyin

Hayat kurtarıcı teknoloji aletleri arasında yer alan çamaşır makinalarının kullanımı basit olsa da bazı ufak detaylara dikkat etmek gerekiyor. Dikkat edeceğiniz belli başlı ayrıntılar ile birlikte hem elektrik faturalarınız düşecek hem de çamaşırlarınız mis gibi kokacak. Makinaya bir kaşık ekleyen pişman olmuyor.

Teknoloji ile birlikte hayatımızı kolaylaştıran birçok farklı alet günlük hayatımızı daha kolay bir hale getiriyor. Bunların başında çamaşır makinesi gelirken hem iş yükünü hem de iş süresini kısaltıyor. Daha az süren çamaşır makinesi kullanımı ile birlikte elektrik faturasından da tasarruf edebilirsiniz.

ELEKTRİK FATURASINI DÜŞÜRÜN

Artan fiyatlar enerji sektörünü de etkilerken peş peşe gelen zamlar vatandaşların da cebini yakıyor. Faturaları düşürmek için alternatif yollar düşünenler bu yönteme bayılacak. Elektrik faturalarını dikkate değer bir şekilde düşürmek için her evde bulunan muhteşem bir malzemeden yararlanın.

Çamaşır Makinesi Karbonat ve Sirke İle Nasıl Temizlenir?

YUMUŞATICI GÖZÜNE EKLEYİN

Asidik bir yapıya sahip olan beyaz sirke çamaşırların üzerine sinmiş olan küf ve sigara kokusunu çıkarma konusunda oldukça etkilidir. Çamaşır makinelerinin yumuşatıcı bölümüne eklediğiniz bir çorba kaşığı beyaz sirke çamaşırlardaki deterjan kalıntılarının giderilmesine neden olurken makinanın çok daha iyi bir performans göstermesini sağlayacaktır. Bu sayede elektrik faturalarınızı da yarı yarıya düşecek.

Çamaşır makinesi temizliği nasıl yapılır? (Sirke-karbonat) – Evim

KARBONATIN İNANILMAZ ETKİSİ

Çamaşırlarınızın daha iyi temizlenmesi ve makinelerin daha iyi performans göstermesi için karbonat mucizesinden yararlanın. Makinedeki suyun yumuşatılmasını ve çamaşırların daha yumuşak olmasını sağlayan karbonat çamaşır makinesinin durulama suyunun pH seviyesini düzenlemektedir.

Her durulama suyuna 1/2 fincan karbonat eklenmesi deterjanı giysileri sertleştirmeden yıkamasını sağlayacaktır. Doğal geliyor yumuşatıcı görevi gören karbonat çamaşırların daha parlak olmasını sağlarken güzel kokmasına da destek olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN