Hazar Ergüçlü yine döktürdü! Sosyal medya ikiye bölündü: Yeni dans sahnesiyle ekranları yıktı geçti

Hazar Ergüçlü yine döktürdü! Sosyal medya ikiye bölündü: Yeni dans sahnesiyle ekranları yıktı geçti

Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyen İnci Taneleri dizisi harbi dün akşam ikinci bölümüyle ekranlara geldi. Dizi henüz yayınlanmadan önce Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı çok konuşulurken dün akşamki bölümünde de adeta döktürdü. Sosyal medya ikiye bölünürken kimi çok beğendi kimi eleştiri yağmuruna tuttu…

Uzun süredir televizyonlarda görmediğimiz usta oyuncu Yılmaz Erdoğan, yıllar sonra ekrana hızlı bir dönüş yaptı. Kendi senaryosu olan İnci Taneleri dizisiyle izleyici karşısına çıkan Yılmaz Erdoğan, aynı zamanda dizinin başrolünde yer alıyor. Dizinin en dikkat çeken unsurlarından biri ise Dilber karakterinin hayatı ve dansı olurken tanıtımların yayınlandığı günden beri magazinin değişmeyen konular arasında yer alıyor. Son olarak dün akşam yayınlanan bölümde yeni dansla izleyicileri şaşkına çeviren Dilber yine yeteneğini konuşturdu.

yeni-proje-15-001.jpg

HAZAR ERGÜÇLÜ’DEN YENİ PERFORMANS

İnci Taneleri dizisi ilk bölümüyle reyting rekorları kırdı. Dizide Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü, akşam pavyon dansıyla çok konuşulurken yayınlanan son bölümde yeni bir performansa imza attı.

yeni-proje-17-004.jpg

Ünlü oyuncunun hayat verdiği Dilber karakteri bu kez “Ben Yola Gelmem” şarkısıyla sahnede yer aldı. Bu anlar sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşerken Mynet’te yer alan habere göre, 'Nefesimiz kesildi', 'Harikasın yine', 'Dilberim de Dilberim', 'Olay kadın' gibi yorumlar yapıldı.

yeni-proje-18-001.jpg

ÜNLÜ OYUNCUDAN ELEŞTİRİLERE YANIT

Söz konusu dizinin yayınlanmasıyla beraber bazı kesimler diziye tepki göstermiş ve eleştirilerde bulunmuştu. Bu eleştiriler karşısında ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü sessiz kalmayarak, "Neyden rahatsız olduysanız söyleyin bir daha yapayım" notuyla diziden karelerini peş peşe paylaştı. Öte yandan oyuncunun bu paylaşımı çok konuşulurken kısa süre içerisinde paylaşımdaki notu sildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN