Hayranları bunu bekliyordu... Beyonce de Taylor Swift'in izinden gidiyor

Hayranları bunu bekliyordu... Beyonce de Taylor Swift'in izinden gidiyor

Taylor Swift'in ardından, Beyonce de yedi yıl aradan sonra çıktığı Renaissance adlı dünya turnesini sinema filmi olarak gösterecek. Tarih kesin olmasa da konser filminin 1 Aralık'ta vizyona girebileceği konuşuluyor.

Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce'nin büyük ses getiren "Renaissance" (Rönesans) adlı dünya turnesi, sinema filmi olarak beyazperdede seyirciyle buluşacak. Film, Beyonce'nin dünya turnesinden görüntüler ve turnenin oluşturulma aşamasına ilişki belgesel tarzı bir anlatım içeriyor.

NTV'de yer alan habere göre; "Beyonce: Renaissance World Tour" adlı filmin gösterim tarihinin kesin olmamakla birlikte 1 Aralık olabileceği belirtildi.

DÖRT AY BOYUNCA KONSER VERDİ

Beyonce'nin son albümüyle aynı adı taşıyan Rönesans, "Kraliçe" lakaplı pop yıldızının, yedi yıl aradan sonra tek başına çıktığı ilk turne olma özelliğini taşıyor.

"Rönesans" (Renaissance) adlı dünya turnesi, 10 Mayıs'ta Stockholm'de başlayıp 27 Eylül'de New Orleans'ta sona erdi.

TAYLOR SWIFT'İN KONSER FİLMİ DE HAZIR

Öte yandan 12 Grammy ödüllü şarkıcı Taylor Swift'in de dünya turnesi filme alınmıştı. "Taylor Swift: The Eras Tour" adlı film, 13 Ekim'de gösterime giriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN