Haluk Bilginer, ABD yapımı fenomen dizide başrol oynayacak! Ünlü karakterle ekranlara geri dönüyor

Haluk Bilginer, ABD yapımı fenomen dizide başrol oynayacak! Ünlü karakterle ekranlara geri dönüyor

Haluk Bilginer, ABD yapımı fenomen dizinin Türkiye uyarlamasında ünlü bir karakteri oynayacak. İşte detaylar...

2013-2020 yılları arasında 7 sezon boyunca yayınlanan ve büyük beğeni toplayan 'Ray Donovan' dizisi, Türkiye'ye uyarlanıyor. Yapımcılığını Orchestra Content'in üstleneceği dizide Haluk Bilginer, Mickey Donovan karakterini oynayacak.

RAY DONOVAN DİZİSİ KONUSU NEDİR?

KRT'de yer alan habere göre, Ann Biderman imzalı 'Ray Donovan' dizisi, zengin ve ünlü insanların her türlü sorununu zekice yöntemlerle çözen ancak babası Mickey başta olmak üzere ailesiyle olan problemlerini çözmekte başarısız olan Ray Donovan'ın hikayesini merkeze alıyor. Orijinal dizide Liev Schreiber, Paula Malcomson ve Jon Voight başrolleri paylaştı ve dizi toplamda 82 bölüm yayınlandı.

Haluk Bilginer, 5 yıl ara verdiği televizyon ekranlarına 2022 yılında 'Baba' dizisiyle döndü. 2022 yılının sonunda final yapan dizinin ardından ünlü oyuncu, 'Şahsiyet'in ikinci sezonu, Türk Dedektif ve 'The Veil' dizilerinde yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN