Güney Kore dizisine Atatürk imzası! Görenler gözlerine inanamadı...

Güney Kore dizisine Atatürk imzası! Görenler gözlerine inanamadı...

Güney Kore dizisi Red Swan'daki 'Atatürk' detayı herkesi şaşırttı. Dizideki 'Atatürk' detayı kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Son dönemde dizi sektörüne damga vuran Güney Kore'deki 'Atatürk' detayı herkesi şaşırttı. Güney Kore dizisindeki 'Atatürk' ayrıntısı herkesin ağzını açık bıraktı.

Disney Plus'ta izleyiciyle buluşan, senaryosu Park Hong Kyun tarafından yazılan yönetmen koltuğunda ise Choi Yoon Jung'un oturduğu Red Swan adlı dizideki Atatürk detayı sosyal medyanın gündemine oturdu. Güney Kore dizisindeki Atatürk detayı görenleri hayrete düşürerek büyük bir şaşkınlık yarattı.

Güney Kore yapımı Red Swan adlı dizinin bir bölümünde görülen belgede avukat imzası olarak Mustafa Kemal Atatürk'ün imzası kullanıldı. Söz konusu dizide avukat imzası olarak Atatürk'ün imzasının kullanılması kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu ve çok sayıda etkileşim aldı.

İşte sosyal medyanın gündemine oturan o sahne:

Ünlü Kore Dizisinde Atatürk'ün İmzasını Çaldılar - Resim: 2

RED SWAN KONUSU​​​​​​​

Zengin Hwain Grubu'na gelin giden Oh Wansoo ölüm tehditleri ile karşı karşıyadır. Bu esnada bir arkadaşının Hwain Grubu ile bağlantılı ölümünü araştıran koruma Seo Doyoon ile yolları kesişir. İkili birlikte Hwain Grubu'nun kirli sırlarını ortaya çıkarır.

Ünlü Kore Dizisinde Atatürk'ün İmzasını Çaldılar - Resim: 1

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN