Görenler tanımakta zorluk çekiyor: Ertan Saban'ın yeni imajı herkesi şaşırttı!

Görenler tanımakta zorluk çekiyor: Ertan Saban'ın yeni imajı herkesi şaşırttı!

"Gelsin Hayat Bildiği Gibi" adlı dizide gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Ertan Saban, yeni imajıyla herkesi şaşırttı. Ünlü oyuncunun yeni tarzını görenler Saban'ı tanımakta güçlük çekti.

Son olarak SHOW TV ekranlarında izleyiciyle buluşan, senaryosu Gani Müjde tarafından yazılan, yönetmenliğini Altan Dönmez'in üstlendiği, başrolde ise Özge Özberk ve Devrim Özkan'ın rol aldığı 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' adlı dizide rol alan ünlü oyuncu Ertan Saban, yeni imajıyla herkesi şaşırttı.

"Gelsin Hayat Bildiği Gibi" adlı dizide 'Sadi Payaslı' karakterine hayat vererek gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Ertan Saban, yeni projesi için imaj değiştirdi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Son olarak "Gelsin Hayat Bildiği Gibi" adlı dizide rol alan Ertan Saban, "Kötü Kan" dizisi için imaj değişikliğine gitti. Saban'ın yeni imajı kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Dizinin yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği belirtilirken senaryosunun ise Barış Erdoğan ile İlker Arslan tarafından yazıldığı öğrenildi. Dizide yönetmen koltuğunda ise Çağatay Tosun oturacak.

İşte Ertan Saban'ın sosyal medyada çok sayıda yorum ve beğeni alan yeni imajı...

ertan-saban-kotu-kan-kartal-3.jpg

ertan-saban-kotu-kan-kartal-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN