Gönül Dağı'nın başrol oyuncusu Berk Atan diziden ayrılıyor mu?

Gönül Dağı'nın başrol oyuncusu Berk Atan diziden ayrılıyor mu?

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı'nın başrol oyuncusu Berk Atan'ın projeye veda edeceği iddia edildi. Atan'ın, şehir dışındaki çekimler nedeniyle ailesinden uzun süre uzak kalması nedeniyle yeni sezonda yer almak istemediği belirtildi.

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde çekilen Gönül Dağı dizisi TRT’nin en çok izlenen projesi olmaya devam ediyor. 4 sezonu boyunca cumartesi akşamları reyting listesinin zirvesinde yer alan dizinin başrol oyuncusu Berk Atan ile ilgili bir iddia gündeme geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; oyuncunun İstanbul’daki düzeninden ve ailesinden daha fazla ayrı kalmamak için dizinin 5. sezonunda yer almamayı düşündüğü konuşuluyor.

5. yıl anlaşmasını henüz imzalamadığı öğrenilen oyuncunun “Gönül Dağı”na bir sezon daha devam edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN