Gonca Vuslateri'den Fırat Tanış paylaşımı: 'İlahi adalet' duygumu tarif edemem

Gonca Vuslateri'den Fırat Tanış paylaşımı: 'İlahi adalet' duygumu tarif edemem

İklim Tamkan'ın kendisine psikolojik şiddet uyguladığı iddiasıyla uzaklaştırma kararı aldığı oyuncu Fırat Tanış hakkında meslektaşı Gonca Vuslateri'den de açıklama geldi. Gebeliğinden ötürü konuşmayacağını belirten Vuslateri, "Göğsüme giden nefesi ve ilahi adalet duygumu tarif edemem. Eminim kendisi yüzünden terapist kapılarında uyuyan kadın meslektaşları biraz olsun huzur bulmuştur" ifadelerini kullandı.

Piyanist İklim Tamkan ile 2013 yılında beraberliğini sonlandırdığı oyuncu Fırat Tanış hakkında 'psikolojik şiddet, tehdit, ısrarlı takipten dolayı uzaklaştırma kararı aldırdığını yaptığı yazılı açıklamayla duyurdu. Açıklamada; "Bu şiddet zincirini kırmayı bir sorumluluk olarak görüyorum ve bu zincirin sessiz bir halkası olmayı reddediyorum" dedi.

Tamkan'ın ardından bir paylaşımda oyuncu Gonca Vuslateri'nden geldi.

GONCA VUSLATERİ'DEN DESTEK

İklim Tamkan'ın mesajını alıntılayan Vuslateri yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Defterin sayfalarını aralardım da.. Gebelikte kendimi geremem.. Bilinmesinden duyduğumuz tarifsiz 'görülüyor' hissi.. Göğsüme giden nefesi ve ilahi adalet duygumu tarif edemem.. Eminim kendisi yüzünden terapist kapılarında uyuyan kadın meslektaşları biraz olsun huzur bulmuştur.."

Gonca Vuslateri ve Fırat Tanış 'Erkek Arkadaşım Bir Feminist' oyununda birlikte rol almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN