Göbeğini sallayarak paraları götürmüş! Tiktok'ta dansıyla meşhur olmuştu... Kazancı şok etti

Göbeğini sallayarak paraları götürmüş! Tiktok'ta dansıyla meşhur olmuştu... Kazancı şok etti

Dünya üzerinde en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan TikTok’ta göbeğini sallayarak meşhur olan o isim mal varlıkları ile gündeme geldi. Dansıyla bir anda parlamıştı şimdi ise kazancıyla konuşuluyor. İşte detaylar…

TikTok’ta 'Skibidi Bop Yes Yes' şarkısıyla göbek atarak ünlü olan Yasin Cengiz, serveti ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Çiftlik hayatından milyoner bir hayata geçiş yapan Cengiz, mal varlığını duyanları şaşkına çevirdi. Söz konusu ismin ünü o kadar artmıştı ki "Skibidi Toilet" isimli bir animasyon serisi bile yapıldı.

yeni-proje-14.jpg

YURT DIŞINDA DA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Yaptığı dansla bir anda ünlü olan Yasin Cengiz, yurt dışında da ciddi bir ilgi görmüştü. Yaklaşık 3 sene içinde çiftlik hayatından milyoner bir hayata geçiş yapan fenomen isim içlerinde CZN Burak’ın da olduğu birçok ünlü ile tanışarak geniş bir network oluşturdu.

yeni-proje-12.jpg

Halk TV’de yer alan habere göre, Yasin Cengiz'in gelirinin 2023 sonu itibarıyla 400 bin dolar (yaklaşık 13 milyon TL) olduğu tahmin ediliyordu. Şu ana kadarki serveti ise 1 milyon civarı (32 milyon TL) olarak tahmin ediliyor.

yeni-proje-13.jpg

Yasin Cengiz’in şuan TikTok’ta 12.5 milyon, Instagram’da ise 1.5 milyon takipçisi bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN