Ferdi Tayfur kızını evlatlıktan reddetti! Artık soyadını kullanamayacak, tüm isim haklarını elinden alıyor

Ferdi Tayfur kızını evlatlıktan reddetti! Artık soyadını kullanamayacak, tüm isim haklarını elinden alıyor

Türk müziğinin sevilen isimlerinden Ferdi Tayfur, kızını evlatlıktan reddetti. Kızı ile tüm bağlarını koparmak için harekete geçen Ferdi Tayfur’un avukatı açıklama yaptı. Artık soyadını kullanamayacak, tüm isim haklarını elinden alıyor...

Türk müziğinin usta ismi Ferdi Tayfur, kızı Tuğçe Tayfur ile olan tüm bağlarını koparma kararı aldı. Ünlü sanatçı, kızı Tuğçe'nin "Tayfur" soyadını kullanmasını istemediğini belirterek, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Bu gelişme sonrası gözler, Tuğçe Tayfur'un annesi Necla Nazır ve eşi Muhammet Aydın'a çevrildi. Aile içinde yaşanan bu gerilim, sanat dünyasında ve kamuoyunda geniş yankı buldu.

FERDİ TAYFUR'UN AVUKATI AÇIKLAMA YAPTI

Ferdi Tayfur'un avukatı tarafından yapılan açıklamada, Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un "Tayfur" soyadını ticari amaçlarla kullanmasına ve Ferdi Tayfur’a ait eserlerin Tuğçe tarafından sosyal medya, dijital platformlarda veya sahnelerde okunmasına izin vermediği belirtildi. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Müvekkilim Sayın Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Aydın arasında gelişen birtakım özel nedenlerden dolayı müvekkilimizin 'Tayfur' soyadının Tuğçe Aydın tarafından gerek görsel gerekse işitsel olarak ticari amaçlarla kullanılmasına ve müvekkilimizin kendisine ait eserlerin Tuğçe Aydın tarafından sosyal medya, dijital mecralar ve sahnelerde okunmasına rızasının olmadığını ve ayrıca Tuğçe Aydın'ın işletmiş olduğu 'Tuğçe Tayfur Store' isimli mağazasından kaynaklı müvekkilimizin isim hakkı alacağının bulunduğunu ve gerek müvekkilimiz Sayın Ferdi Tayfur, yeğenleri gerekse akrabaları hakkında sosyal medya ve dijital mecralarda herhangi bir açıklama veya söylemlerde bulunmaması adına Tuğçe Aydın'ı bilgilendirmekle bu açıklamalarımızı da kamuoyuna duyurmaktayız. Yapmış olduğumuz açıklamalara itibar edilmemesi durumunda gerek Tuğçe Aydın gerekse Tuğçe Aydın ile beraber iş yapan ve hareket eden şahıs veya şirketler hakkında tüm yasal haklarımızı saklı tutmakla beraber Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacağımızı bildiririz."

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur evleniyor

TUĞÇE TAYFUR: "TAYFUR SOY İSMİMİ BANA LEYLEKLER VERMEDİ"

Ferdi Tayfur'un açıklamasına kızı Tuğçe Tayfur, sosyal medya üzerinden sert bir yanıt verdi. Avukatın açıklamalarını paylaşan Tuğçe Tayfur, "Tayfur soy ismimi bana leylekler vermedi. Babamsın ya ondan Tayfur soyadım. İsim hakkı talep etmişsiniz. Ben, paranızın bittiğini bilseydim eşimle yardımcı olurdum size. Siz ne dediyseniz baba olarak onu yaptım ben ama kötü yine ben oldum. Allah var gam yok. Bu işin bir de inanmadığın ahireti var be baba. Olur, sorun yok. Tuğçe Aydın olarak devam ederim." ifadeleriyle babasına tepki gösterdi.

DAMAT MUHAMMET AYDIN DA TARTIŞMAYA DAHİL OLDU

Olaylara eşi Muhammet Aydın da dahil olarak Ferdi Tayfur'a karşı sert ifadeler kullandı. Muhammet Aydın, "Ferdi Bey ben sizin damadınızım. Bu markanın patenti ve fikri hakları alındı. Sen söz sahibi değilsin. Herkese baba oldun, bize baba olamadın. Ben karımı koruyorum. Ben karısı ve ailesi için gerekiyorsa mermi yiyecek bir adamım." diyerek, eşinin yanında olduğunu ve ona destek vermeye devam edeceğini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN