Fahriye Evcen Burak Özçivit'i yakacak! Bu görüntüler olay çıkarır: Hayranının saçlarını okşayarak...

Dünya çapında hayran kitlesine sahip olan oyuncu Burak Özçivit’in hayranıyla fotoğraf çekildiği anlar gündem oldu. Fahriye Evcen Burak Özçivit'i yakacak! Samimi anlar kameralara yansıdı. Hayranının saçlarını okşayarak...

Son dönemde kazancı ve yatırımlarıyla sıkça gündeme gelen ünlü oyuncu Burak Özçivit, Rusya'da katıldığı bir davette hayranlarıyla samimi anlar yaşadı. ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'da canlandırdığı 'Osman Bey' karakteriyle büyük beğeni toplayan Özçivit hem reklam projeleri hem de paralı davetlerle adından söz ettirmeye devam ediyor.

ÖZÇİVİT RUSYA'DAKİ DAVETTE HAYRANLARIYLA BULUŞTU

Burak Özçivit, Rusya'da katıldığı bir davette hayranlarını kırmayarak onlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Magazin Burada’nın paylaştığı görüntülerde, ünlü oyuncunun bir kadın hayranı ile olan samimi görüntüleri dikkatleri üzerine çekti. Özçivit'in, fotoğraf çektirirken hayranının saçını düzelttiği anlar sosyal medyada hızla yayıldı ve büyük yankı uyandırdı.

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Burak Özçivit'in bu görüntüleri sosyal medyada da büyük bir tartışma yarattı. Özçivit'in hayranının saçını düzeltirkenki anları birçok kullanıcı tarafından yorumlandı. Kimi kullanıcılar bu hareketi ‘Aman Fahriye görmesin’ şeklinde yorumlarken, bazıları da olayın fazla abartıldığını savundu. Sosyal medyada, "Öylesine yapılan bir hareket, her şeyi yanlışa çekmeyin" gibi destekleyici yorumlar kadar, "Fahriye sandı galiba" gibi esprili ve eleştirel yorumlar da yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN