Evinize gelen herkes oda kokunuzu soracak! Kimyasal kullanmadan eviniz misler gibi koksun: Sadece üç malzeme

Evinize gelen herkes oda kokunuzu soracak! Kimyasal kullanmadan eviniz misler gibi koksun: Sadece üç malzeme

Yemek yaptıktan sonra eve sinen kokudan kurtulmanın en doğal ve kolay yolu! Evinize gelen herkes oda kokunuzu soracak! Tamamen doğal malzemelerle eviniz mis gibi koksun. Kimyasal kullanmadan oda kokusu tarifi...

Evinizde doğal ve güzel bir koku yaratmak istiyorsanız bu tarif sizin için! Yemek yaptıktan sonra bunu kaynattığınızda evinizde yemek kokusundan eser kalmayacak. Ev kokularınızı kimyasallardan arındırarak doğal ve mis gibi bir ortam yaratmaya ne dersiniz? İşte size sadece üç malzemeyle harika bir ev kokusu tarifi:

MALZEMELER

Su

1 adet çubuk tarçın

1 paket vanilya

YAPILIŞI

resim-2024-04-04-001923312.png

Bir cezvenin yarısına gelecek kadar su alın ve kaynatın.

Kaynayan suya 1 adet çubuk tarçın ve 1 paket vanilya ekleyin.

Kısık ateşte yaklaşık yarım saat boyunca karışımı kaynatmaya devam edin.

Bu doğal ve pratik tarifle evinizde hoş bir koku yaratmak artık çok kolay! Kimyasal içermeyen bu karışım, misafirlerinizin dikkatini çekecek ve evinizin ferahlığını artıracak. Üstelik tarçın ve vanilya kokularıyla eviniz sadece güzel değil, aynı zamanda sıcak ve davetkar bir atmosfere sahip olacak.

Doğal oda kokusu arayanlar için harika bir alternatif olan bu tarifi deneyerek evinizin her köşesini mis gibi kokutabilirsiniz. Kokusuyla büyüleyici bir atmosfer yaratmak artık sizin elinizde!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN