Etrafınızdaki kişilere yol gösteren siz olun! Koç, boğa, ikizler, akrep ve balıklar... İşte 16 Mart 2024 günlük burç yorumu

Etrafınızdaki kişilere yol gösteren siz olun! Koç, boğa, ikizler, akrep ve balıklar... İşte 16 Mart 2024 günlük burç yorumu

Şu anda etrafınızda kasvetli ve karamsar arkadaşlar ve/veya aile üyeleri olabilir. Siz de böyle hissediyor olabilirsiniz. Bu tür bir enerjiyle iç içe olduğunuzda, bu duyguyu daha da derinleştirebilirsiniz. Yine de etrafınızda bu enerjinin olması, onu daha iyimser bir türe dönüştürebileceğiniz anlamına da gelir.

16 MART 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Şu anda etrafınızda kasvetli ve karamsar arkadaşlar ve/veya aile üyeleri olabilir. Siz de böyle hissediyor olabilirsiniz. Bu tür bir enerjiyle iç içe olduğunuzda, bu duyguyu daha da derinleştirebilirsiniz. Yine de etrafınızda bu enerjinin olması, onu daha iyimser bir türe dönüştürebileceğiniz anlamına da gelir. Bir araya gelip birbirinize ilham ve cesaret vermeye başlarsanız, işleri oldukça güçlü bir şekilde tersine çevirebilirsiniz. Yol gösteren siz olun!

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sizi çok olumsuz etkileyen bir problem yaşamış olabilirsiniz. Bu durum, gününüzün sorun ve sıkıntılarla dolu geçmesine neden olduğu için sizi üzmüş olabilir. Başka bir deyişle, gününüzü mahveden bir şey oldu ve bu sıkıntıdan bir türlü kurtulamıyorsunuz. Peki ya sizi üzen bu olayın aslında gizli bir lütuf olduğunu öğrenseydiniz? Ya bu olay sayesinde şu anda bir mucize elde etmek üzere olduğunuzu öğrenseydiniz? Bu her şeyi değiştirebilir, değil mi?

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün birinin kısa veya eleştirel yorumlarından çok fazla anlam çıkarmamaya çalışın. Birinin sizi onaylamadığını ya da takdir etmediğini düşünerek bu sarmaldan kurtulmak kolay olacaktır. Ancak, o kişinin söylediklerini ya da yaptıklarını başka şeylerin etkiliyor olabileceğini, hatta duyduklarınız ya da gördüklerinizle ilgili kendi algılarınızı başka şeylerin etkiliyor olabileceğini de hesaba katmalısınız. Olumlu düşünmeye çalışın çünkü haklı olduğunuzu öğrendiğinizde moraliniz yükselecektir!

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Zaman zaman olumsuz düşünseniz de, genellikle hayallerin gerçekleşebileceğine ve denemeye devam ederseniz istediğiniz her şeyi kazanabileceğinize inanan birisiniz. Bununla birlikte, hayatınızda istediklerinizi ortaya koyamamanızın şaşırtıcı hale geldiği ve dünyanın size karşı olduğunu ve hayal ettiğiniz her şeye asla sahip olamayacağınızı hissetmeye başladığınız zamanlar da vardır. Şu anda böyle bir durumda olabilirsiniz ve eğer durum buysa, kendinizi gerçekten de kötü ve umutsuz hissedebilirsiniz. Bugün ya da çok yakında, ötelerden gelen bir lütuf size ulaşacak ve hayatınızın mutlu ve iyi olması gerektiğine dair inancınızı tazeleyecektir. Biraz daha dayanın!

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün "bir çizgi çizebilmek", mutlu ve üretken bir gün geçirmek ile hayal kırıklığı yaratan ve çok stresli bir gün geçirmek arasındaki farkı yaratacaktır. Doğanız gereği fedakarsınız. Sevdiğiniz insanlarla ilgilenmek için çoğu zaman elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz. Ancak hayır diyebilecekken evet demek her zaman gerekli ve hatta uygun değildir. Eğer sorumluluklarınız ağır basıyorsa, şu anda kendinizi bir başkası için elinizi taşın altına koymak zorunda hissetmeyin. Sınırlar, iyi ilişkileri sürdürmek için nezaket kadar gereklidir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Son zamanlarda sizi inciten biri yüzünden öfkelenmiş olabilirsiniz. Şimdiye kadar bunu aşmış olmanız gerektiğinin farkındasınız, ancak öfkeniz devam ediyor. Muhtemelen bu, bu konudaki duygularınızın ne kadar değişken olduğunu gösteren şeyleri söylediğiniz tek zaman değil. Sizi inciten bir şeyin acısını hala hissediyorsunuz ve bunu unutmak çok zor. Ancak, bu öfke ve kızgınlıkla ilişkinizi sürdürerek yalnızca kendinize zarar veriyorsunuz. Bir dahaki sefere böyle hissetmeye başladığınızda bunu hatırlayın. Bunu yaparsanız her şey daha da kolaylaşacaktır.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Yazgınızı yerine getirmediğinizi hissediyor olabilirsiniz. Kullanmadığınız yetenekleriniz ya da değerlendirmediğiniz fırsatlarınız olduğunu düşünebilirsiniz. Yine de bu dünyada olduğunuz sürece, hedeflerinize ulaşabilir ve amacınızı bulabilirsiniz. Son zamanlarda aklınıza parlak bir fikir gelmiş olabilir ama bununla hiçbir şey yapmadınız. Bu fikrin gelişmesine müsaade edin ve bu fikirle nereye varabileceğinizi görün. Sizin için en anlamlı olan fikirler, yönünüzü değiştirmenizde ve özlemini duyduğunuz tatmin duygusunu bulmanızda önemli rol oynayabilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Umutlu ve parlak olduğunu düşündüğünüz bir şey birdenbire kasvetten daha fazlasını hissettiriyor. Artık bir kişi ya da durum için bir zamanlar beslediğiniz umutlara sahip değilsiniz. Sanki bir ampul ilk başlardaki umutlarınızın bir yanılsamadan başka bir şey olmadığını görmenizi sağlayacak şekilde her şeyi aydınlatmış ve şimdi patlamış gibi. Ya bunun tam tersi doğruysa? Ya sezgileriniz sizi yanlış yönlendiriyorsa? Sizin kadar zeki biri için bile bu mümkün olabilir. Kendi ruh haliniz algılarınızı etkileyebilir. Bir şans daha verin.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Ağlamayana meme yok. Bugün aklınızda tutmanız gereken atasözü bu. Sizi rahatsız eden bir konu hakkında konuşmak istemeyebilirsiniz çünkü darkafalı veya seçici görünmek istemiyorsunuz. Ancak, bu sürekli tekrar eden bir sıkıntı ise ve bu konuda hiçbir şey söylemiyorsanız, o zaman bunun tekrar yaşanmasına hazırlıklı olmalısınız. Huzurunuzun önünde engel haline gelen bu ve diğer sorunlara bir son vermek için doğru zamandasınız. "Ağlamaktan" çekinmeyin!

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Güvendiğiniz birine bir sır verme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Destek, onay ya da sadece ilgi arıyor olabilirsiniz. Ya beklediğiniz yanıtı alamazsanız? Bu sizi daha da kötü hissettirir mi? Eğer böyle bir olasılık varsa, o zaman bu konuyu kendi içinizde çözmenin bir yolunu bulmaya çalışın. Bu mümkün ve yapabileceğiniz bir şey. Şu anda gerçekten ihtiyacınız olan şey kendi kendinizi kucaklamaktır. Bu size başkasının verebileceği bir şey değil.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Duygular çoğu zaman mantıklı değildir. Olayları mantıklı bir şekilde görebilen biri olarak bunu kabul etmek sizin için zor olabilir. Birinin verdiği tepkinin arkasında iyi bir mantık olması gerektiğini düşünebilirsiniz. Birisi şu anda size dengesiz bir şekilde tepki veriyor olabilir. Siz de buna bir anlam vermeye çalışıyor olabilirsiniz. Ancak bunu yapamıyorsanız, karşınızdaki kişinin hissettiklerini paylaşmanın iyi bir yolunu bulamadığını ve bu nedenle tepkilerinin aşırıya kaçmış olabileceğini anlamaya çalışın. Bu konuda empati kurmaya çalışın, belki anlamaya başlarsınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Güneşli bir öğleden sonra ormanda keyifli bir yürüyüş yapıyor olsaydınız, bu muhtemelen ruh halinizi yükseltir ve size rahatlık ve umut hissi verirdi. Ama ya birdenbire önünüzde bir yılan belirip yolunuzu keserse? Arkanızı döner ve geri gider miydiniz? Bu duruma göre değişir. Bu yılan zehirli ya da tehlikeli mi? Değilse, korkacak bir şey olmadığı için devam edebilirsiniz. Şu anda kendinizi üzgün hissediyor olabilirsiniz çünkü bir zamanlar gayet iyi giden bir planınızda endişe verici bir şey ortaya çıktı. Kendinize şunu sorun: Korkmak için gerçek bir neden var mı? Belki de yoktur. Eğer yoksa, devam edin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN