'En cömert' ünlü Elton John: Her gün rekor bağış yapıyor

'En cömert' ünlü Elton John: Her gün rekor bağış yapıyor

Efsanevi İngiliz şarkıcı Elton John'un, hayır kurumlarına günde 74 bin sterlin bağışladığı ortaya çıktı. Ünlü şarkıcı, böylece İngiltere'nin en cömert sanatçısı unvanını aldı.

Dünyaca ünlü İngiliz rock yıldızı Sir Elton John, ülkesinin "en cömert" sanatçısı oldu. 77 yaşındaki Elton John'un, hayır kurumlarına her saat 3 bin sterlinden fazla bağış yaptığı ortaya çıktı.

Daily Mail'in haberine göre John, 450 milyon sterlinlik bir servete sahip ve seçtiği hayır kurumlarına günde 74 bin sterlin bağış yapıyor. Sanatçı, yılda 27 milyon sterlin bağışta bulunuyor ve bu da onu en çok bağış yapan ünlü haline getiriyor.

Şarkıcı, bu rakamla Harry Potter kitaplarının yazarı J. K. Rowling'i geride bıraktı. Saatte 3 bin 60 sterlin bağışta bulunarak ikinci sıraya yerleşen yazarı, Formula 1 pilotu Lewis Hamilton takip etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN