Elton John sahnelere veda etti

Elton John sahnelere veda etti

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Sir Elton John, bir daha asla turneye çıkmayacağını ve ailesiyle vakit geçirmek istediğini açıkladı. Elton John, "Oğullarımız artık ergenliğe giriyorlar. Hiçbir şeyi kaçırmak istemiyoruz. Bence bir çocuğun hayatındaki önemli yıllar" diye konuştu.

50 yıllık müzik kariyerine son verme kararı alan İngiliz şarkıcı Elton John, Entertainment Tonight'a konuştu. 77 yaşındaki sanatçı, eşi ve oğullarıyla daha çok vakit geçirmek istediği için artık turneye çıkmayacağını açıkladı.

Son turnesini Temmuz 2023'te İsveç'in Stockholm kentinde tamamlayan 5 Grammy ödüllü şarkıcı, sahnelere geri dönüp dönmeyeceği sorusuna yanıt verdi.

'OĞULLARIMIZIN HİÇBİR ŞEYİNİ KAÇIRMAK İSTEMİYORUZ'

Sahnelere dönmeyeceğini vurgulayan Elton John, "Oğullarımız var, biliyorsunuz, artık ergenliğe giriyorlar. Hiçbir şeyi kaçırmak istemiyoruz. Bunun için orada olmak istiyoruz. Bence bir çocuğun hayatındaki önemli yıllar" ifadelerini kullandı.

Görkemli bir kariyere sahip olan şarkıcının son dünya turnesi olan Farewell Yellow Brick Road, 10 Eylül 2018'de Kuzey Amerika'da başladı ve 8 Temmuz 2023'te İsveç'te sona erdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN