Elon Musk’ın ‘kredisini’ ödeyemedi… Hollywood yıldızının eski evine haciz

Elon Musk’ın ‘kredisini’ ödeyemedi… Hollywood yıldızının eski evine haciz

Milyarder girişimci Elon Musk, bu kez ilk Willy Wonka olan Gene Wilder’ın eviyle gündeme geldi. Satın aldıktan sonra milyonlarca dolar borç vererek Hollywood yıldızının yeğenine satan Musk’ın evin haczedilmesi için başvuruda bulunduğu kaydedildi.

Dünyanın en çok konuşulan isimlerinden Elon Musk, Charlie'nin Çikolata Fabrikası'nın 1971 yapımı ilk filminde Willy Wonka karakterine hayat veren aktör olan Gene Wilder’in yeğeni Jordan Walker-Pearlman’ın kendisine olan borcu nedeniyle evin haczedilmesi için başvuruda bulundu.

‘MUSK KÖTÜ NİYETLİ DEĞİL’

ABD basınında çıkan haberlere göre, Wilder, 2007 yılına kadar eşi Gilda Radner ile birlikte yaşadığı evi 2.7 milyon dolara elden çıkarmıştı. Musk, evi 2013 yılında 6.75 milyon dolara aldı.

Daha sonra evi Walker-Pearlman'a satarak evin tekrar bir aile üyesinin eline geçmesini amaçlayan Musk, bu nedenle Wilder'ın yeğeni Walker-Pearlman'a 7 milyon dolarlık alma işlemi için 6.7 milyon dolar borç verdi.

yeni-proje-3-001.jpg
Evin Google Maps'ten kuş bakışı görünümü

ABD’nin California eyaletinde bulunan evin haczine ilişkin The Journal'a konuşan Walker-Pearlman, Musk’ın kararının “kötü niyetli" olmadığını söyleyerek “Bize büyülü bir fırsat verdi. Hiçbir şikayetim yok" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN