Dolandırıcılar bu kez Sezen Aksu'yu hedef aldı: 220 bin TL'sini kaptırdı! Bakın nasıl ikna etmişler

Dolandırıcılar bu kez Sezen Aksu'yu hedef aldı: 220 bin TL'sini kaptırdı! Bakın nasıl ikna etmişler

Türlü türlü yöntemlere başvuran dolandırıcıların tuzağına bu kez Sezen Aksu düştü. 220 TL parasını kaptıran 70 yaşındaki şarkıcının nasıl dolandırıldığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Sezen Aksu, çocuklara bağış kampanyası adı altında 200 bin TL dolandırıldı. Beyoğlu Belediye Başkanı yardımcısı sıfatıyla arayan dolandırıcılar, 70 yaşındaki şarkıcıdan kimsesiz çocuklar için bağış topladıklarını dile getirdi.

KİMSESİZ ÇOCUKLAR BAHANESİYLE PARA İSTEDİLER

EkolTV'de yer alan habere göre, Sezen Aksu, gelen bu teklifi kabul etti ve arayan kişilerle 420 bin TL'ye anlaştı. İlk etapta hesaba 220 bin TL gönderdi.

Sezen Aksu'nun asistanı durumdan şüphelenip Beyoğlu Belediyesi ile irtibat haline geçti. Belediye yetkilileri ise böyle bir kampanyanın söz konusu olmadığını ifade etti. Dolandırıldığını anlayan ünlü şarkıcı soluğu polis merkezinde aldı. Sezen Aksu'nun asistanı ise tanık sıfatıyla ifade verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN