Diziseverlere büyük şok: 10 dizi iptal edildi! Yeni sezonları merakla bekleniyordu

Diziseverlere büyük şok: 10 dizi iptal edildi! Yeni sezonları merakla bekleniyordu

Çeşitli platformlarda yayınlanan bazı dizilerin devam etmemesi karar verildi. İptal kararı, diziseverleri üzdü. İşte, yeni sezonu iptal edilen diziler...

Prime Video, Netflix ve Hulu'nun da aralarında bulunduğu platformlarda izleyicilerle buluşan 10 dizi için iptal kararı verildi. İptal edilen dizilere beraber göz atalım...

HANGİ DİZİLER İPTAL EDİLDİ?

UPLOAD

Prime Video, 'Upload' dizisine dördüncü sezon onayı verdi. Platform, dizinin gelecek sezonun aynı zamanda final sezonu olacağını açıkladı.

Alex Rider İkinci sezonu izleyiciyle buluşalı iki yıldan daha fazla süre geçen 'Alex Rider' dizisi ekrana dönüyor. Dizinin 5 Nisan'da başlayacak gelecek sezonunun aynı zamanda son olacağı açıklandı.

THE BROTHERS SUN

Michelle Yeoh'un başrolünde olduğu Netflix dizisi 'The Brothers Sun', ilk sezonun ardından iptal oldu.

THE BEQUEATHED

Netflix, Kore dizilerinden 'The Bequeathed'e de ikinci sezon onayı vermedi. Netflix'in tenis merkezli belgesel dizisi 'Break Point'in devamının gelmeyeceği açıklandı.

EVIL

Evil dizisinin 4'üncü sezonu da aynı zamanda final sezonu olacak. Paramount+'ta yayınlanan dizi, Mayıs ayında geri dönecek. Dizinin makul bir sona ulaşması adına 4 ek bölüm sipariş edildi.

WORLD ON FIRE

Ranini'de yer alan habere göre, BBC One'da yayınlanan İkinci Dünya Savaşı draması World on Fire'ın ikinci sezonun ardından iptal edildiği açıklandı.

DAVE

'Dave' dizisinin dördüncü sezonu gelmeyecek. FX, ilerleyen bir zamanda diziyi tekrar ziyaret edebileceklerinden bahsetse de başrol oyuncusu Dave Burd, son dönemde müzik çalışmalarına ve diğer projelerine ağırlık verdi.

TACOMA FD

TruTV'de yayınlanan Tacoma FD dizisi dördüncü sezonunun ardından iptal edildi.

THIS FOOL

Hulu'da yayınlanan komedi dizisi This Fool, ikinci sezonun ardından iptal edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN