Deniz Uğur ve Nilüfer arasında yeni gelişme: Yanlış anlaşılmalar giderildi

Deniz Uğur ve Nilüfer arasında yeni gelişme: Yanlış anlaşılmalar giderildi

Reha Muhtar'ın düşme sonucu hastaneye kaldırılması ardından oğlu Poyraz'ın şarkıcı Nilüfer'in kızı alıkonulduğunu iddia etmişti, Deniz Uğur'dan yeni bir açıklama geldi. Uğur, "Son günlerde travmatik süreçte medyaya yansımış olan tartışmalar tarafımızca sonlandırılmıştır, karşılıklı özürler dilenmiş ve yanlış anlaşılmalar giderilmiştir" dedi.

Evinde geçirdiği kaza sonrası yoğun bakımda tedavisi süren gazeteci Reha Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur'un sanatçı Nilüfer ile yaşadığı tartışmada yeni gelişme yaşandı.

Babasıyla kalan 15 yaşındaki Poyraz'a ulaşamayan anne Deniz Uğur, oğlunu şarkıcı Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı Yumlu'nun alıkoyduğunu ileri sürüp savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Uğur "Bana, 'Çocuk anneye gitmek istemiyor' diyorlar. Yasal olarak anneye gelmek istemiyorsa, devletin himayesinde olması gerekir. Dış kapının mandalı olan insanlar çocuğumu benden kaçırıyor. Bunlar çete mi?" dedi.

Poyraz'ın bir video paylaşıp annesinin yanına dönmek istemediğini açıklamasının ardından Nilüfer de Uğur'un iftira attığını söyledi.

Ünlü şarkıcı, Poyraz'ın Ayşe Nazlı Yumlu tarafından kendi evine götürüldüğünü, çocuğun annesiyle görüşmek istemediğini söyledi.

POYRAZ ANNESİNİ YALANLADI

Poyraz Muhtar "Annem benim kaçırıldığımı söylüyor. Ama ben kaçırılmadım ablamdan rica ettim beni babamın evine götür diye. Ve beni götürdü. Benim burada kedim, köpeğim var. Onlara bakmam gerekiyor. Cihan ağabey var komşumuz. Ablam var. Ben evdeyim. Ben burada mutluyum. Cihan ağabey ile oyun oynuyoruz, Beşiktaş maçları izliyoruz. Ben burada çok mutluyum. Başka yere gitmek istemiyorum" demişti.

Yaşanan gerginliğin ardından taraflar arasındaki buzlar günler sonra eridi. Deniz Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada birbirlerinden özür dilediklerini açıkladı.

"YANLIŞ ANLAŞILMALAR GİDERİLDİ"

Deniz Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Son günlerde travmatik süreçte medyaya yansımış olan tartışmalar tarafımızca sonlandırılmıştır, karşılıklı özürler dilenmiş ve yanlış anlaşılmalar giderilmiştir. Çocukların üstün yararı için bundan sonra tüm süreci anne Deniz Uğur ve ablası Ayşe Uğur Yumlu, iletişim ve dayanışma içinde yönetecektir. Kararımıza saygı duyulup konu hakkında daha fazla yorum yapılmamasını kamuoyu ve basın mensuplarından rica ederiz. Teşekkürler."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN