Demet Özdemir'den çifte film sürprizi

Demet Özdemir'den çifte film sürprizi

Demet Özdemir'in eylül ve ekim ayı programı belli oldu. Özdemir, biri dijital platforma diğeri festival filmi olmak üzere peş peşe iki film çekecek.

"Adım Farah" dizisinden sonra hangi projelerde yer alacağı merak edilen Demet Özdemir, eylül ve ekim aylarında iki sinema filmi için kamera karşısına geçecek. İlk film Gold Film ile Disney Plus için çekilecek, ikinci film ise festival filmi olacak.

213213.jpg

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Demet Özdemir, eylül ayında Gold Film ile anlaşarak Disney Plus için bir film çekecek. Henüz adı açıklanmayan filmin senaryosunu “Aşk Taktikleri” serisini yazan Pelin Karamehmetoğlu kaleme alacak, yönetmenliğini ise Hülya Gezer üstlenecek.

26568596.jpg

EKİMDE FESTİVAL FİLMİ

Eylül ayındaki çekimlerinin ardından Demet Özdemir, ekim ayında bir festival filmi için sete çıkacak. Bu filmin yönetmeni ise, “Cennetten Kovulmak” filmi ile 50. Antalya Film Festivali’nde En İyi Film ödülünü kazanan ve “Okul Tıraşı” filmi ile 71. Berlin Film Festivali’nin Panorama Bölümü’ne seçilen ve FIPRESCI Ödülü kazanan Ferit Karahan olacak.

1874165.jpg

YENİ DİZİ PROJELERİ GÜNDEMDE

Sinema projelerinin ardından Demet Özdemir'in, ana akıma dönüş yaparak yeni bir dizide yer alması gündemde. MF Yapım’dan teklif alan Özdemir, Pınar Bulut’un yazdığı ve “Dünyayla Benim Aramda” dizisinin devamı niteliğinde olan “Aşk Bir An” dizisi için de düşünülüyor. Ünlü oyuncunun bu teklife vereceği karar ise büyük merak konusu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN