Değişimiyle gündeme gelmişti! Pop star Bayhan evinin kapılarını açtı: Duvarları ve eşyaları simsiyah

Değişimiyle gündeme gelmişti! Pop star Bayhan evinin kapılarını açtı: Duvarları ve eşyaları simsiyah

Bir döneme damga vuran, günümüzde hala oldukça sevilen sanatçılardan biri olan Bayhan, evinin kapılarını ilk defa “Evrim Akın İle Ev Gezmesi” programına açtı. Akşam şarkıcının evini görenler adeta şok geçirdi. İşte detaylar…

Şarkılarıyla, sahne performansıyla, özel hayatıyla tanındığı günden beri sık sık gündeme gelen Bayhan, bu kez kendine has tarzıyla dizayn ettiği evi sayesinde gündeme geldi. Kanal D’de yayınlanan “Evrim Akın İle Ev Gezmesi” programına konuk olan ünlü şarkıcı evinin her detayıyla adeta görenleri şaşırttı. Bir yandan tespih koleksiyonu bir yandan simsiyah duvarları Bayhan’ın alışılmışın dışında bir tarzı olduğunu ortaya koydu.

yeni-proje-18.jpg

SİMSİYAH DUVARLAR VE TESPİH KOLEYSİYONU

Bayhan, geçtiğimiz günlerde yeni imajıyla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bıyıklarıyla görenleri şaşkına çeviren ünlü şarkıcı bir yandan sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemde yer alan isimler arasında bulunuyor.

yeni-proje-19.jpg

Yakın zamanda çıkarması beklenilen yeni şarkısı için kamera karşısına geçen ve imaj değiştiren popstar, katıldığı programda izleyicilere evini gezdirdi. Evinin içerisinde siyah tonlarının hakim olması dikkatleri çekerken, bir odasında duvarların, perdelerin, akşam koltukların siyah olması görenleri şaşırttı.

yeni-proje-20.jpg

Sade ve şık bir evi olan şarkıcının bir de tespih koleksiyonu dikkatleri çekti. Yenilebilir altın tozundan oluşan şık tespihler görenleri kendisine hayran bıraktı.

yeni-proje-21.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN