Çözümü Canan Karatay önerdi! Balık kokusunu yok eden doğal yöntem: 5 dakikada mis gibi yapıyor

Çözümü Canan Karatay önerdi! Balık kokusunu yok eden doğal yöntem: 5 dakikada mis gibi yapıyor

Tam da balık mevsimi gelmişken can sıkıcı balık kokusundan kurtulmanın püf noktaları Canan Karatay'dan geldi. Tüm ev sadece 5 dakikada mis gibi kokacak. Balık kokusunu ortadan kaldıran doğal yöntem belli oldu. İşte balık kokusunun çözümü…

Balık sezonu açılmışken palamutlar da tezgahtaki yerini aldı. Balık konusunda sevilmeyen en önemli şey pişerken yayılan kokusudur. Mutfaktan, salondan ya da eşyalardan çıkmak bilmeyen balık kokusunu bir çırpıda çıkarabileceğiniz o öneri Canan Karatay'dan geldi. İster ızgara ister buğulama isterseniz de kızartmasını yapın ancak bir tane bile koku almayın. İşte balık kokusunun çözümü…

BALIK KOKUSU NASIL GEÇER?

Önerileri ile sık sık gündemde yer alan Canan Karatay, bu kez sağlıklı tavsiyeleri ile değil eve dair uygulayabileceğiniz pratik yöntemlerle adından söz ettiriyor. Balık kokusundan kurtulmak için her evde bulunan bir malzemeden yardım alabilirsiniz.

Balık Kokusu Evden Nasıl Çıkar? - Yemek Zevki

Balık kokusundan kurtulmak için limon kabuklarının mucizevi etkisinden yararlanabilirsiniz. Kısık Ateş üzerinde 4-5 dakika kadar limon kabuklarını yakarak ev ortamında oluşan kötü kokuları önleyebilirsiniz. Ocağın üzerine parça parça tarçın kabuğu da eklediğinizde mutfaklar mis gibi kokacak. Tarçın kabuğunu biraz ısıtın ve mutlaka bir köşede bekletin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN