'Çocuğumu kaçırdı' diyen Deniz Uğur'a Ayşe Nazlı Yumlu'dan ilk cevap: Kötü insanlar anlayamaz

'Çocuğumu kaçırdı' diyen Deniz Uğur'a Ayşe Nazlı Yumlu'dan ilk cevap: Kötü insanlar anlayamaz

Eski spiker Reha Muhtar'ın evinde merdivenlerden düşerek yaralanması ve entübe edilmesinin ardından Deniz Uğur, Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu'yu, oğlu Poyraz'ı kaçırmakla suçlamıştı. Konuyla ilgili olarak, "Poyraz, doğduğu günden beri beni ablası ve kardeşi olarak biliyor ve bu durum hep böyle kalacak. Bunu kötü insanlar anlayamaz" diyen Ayşe Nazlı Yumlu, "Kendi evinde oturan ve babasını ziyarete giden bir çocuğun kaçırılması kadar saçma bir şey olamaz" dedi.

Ünlü sunucu Reha Muhtar, geçtiğimiz günlerde evinin merdivenlerinden düşerek hastaneye kaldırıldı ve entübe edildi. Yaşanan bu talihsiz olayın ardından, Reha Muhtar’ın eski eşi Deniz Uğur, 15 yaşındaki oğulları Poyraz'a ulaşamadığını açıklayarak kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Deniz Uğur, oğlunun şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu tarafından kaçırıldığını iddia etti.

DENİZ UĞUR'DAN SUÇ DUYURUSU

Oğluna ulaşamayan Deniz Uğur, çocuğunun kaçırıldığı iddiasıyla şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu hakkında suç duyurusunda bulundu. Bu suçlama, sosyal medyada ve basında geniş yankı buldu. Ünlü sanatçı Nilüfer ise bu iddialara sessiz kalmayarak sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

NİLÜFER: BU İĞRENÇ BİR İFTİRADIR

Nilüfer, yaptığı açıklamada suçlamaların asılsız olduğunu belirterek şu sözlere yer verdi: "Merhaba sevgili takipçilerim... Öncelikle şunu söylemek istiyorum, çocuk kaçırma ya da alıkoyma gibi bir şey söz konusu değildir. Tamamı maalesef iğrenç bir iftiradır. Ben dört günden beri Bodrum'dayım, kızım ise İstanbul'da. Dün sabah kızım Ayşe Nazlı beni aradı ve 'Anne, babam düşmüş ve yoğun bakıma kaldırılmış. Poyraz aradı beni' dedi. Ben de hemen Ayşe Nazlı’ya hastaneye gitmesini söyledim."

Nilüfer, olayın detaylarını paylaşarak, Poyraz'ın gece boyunca hastanede yalnız kaldığını ve sabah kızına ulaştığını ifade etti. Kızı Ayşe Nazlı'nın Poyraz'ı babasının evine götürdüğünü belirten Nilüfer, “Ayşe Nazlı da ablası olarak onun dileğini yerine getirmiştir. Bu iftirayı edenler hakkında bir şey söylemek istemiyorum ve mahkemeye vermek istemiyorum. Çünkü ben bu kötülüklerle uğraşamam. Onlara tek tavsiyem, iyi insan olmaya çalışsınlar. Lütfen iyi insan olmaya çalışın" dedi.

POYRAZ MUHTAR: KAÇIRILMADIM, BURADA MUTLUYUM

Deniz Uğur’un iddialarının ardından Reha Muhtar ve Deniz Uğur’un oğlu Poyraz Muhtar, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak annesinin iddialarını yalanladı. Poyraz, "Annem benim kaçırıldığımı söylüyor ama ben kaçırılmadım, ablamdan rica ettim beni babamın evine götür diye. Ve beni götürdü. Benim burada kedim, köpeğim var. Onlara bakmam gerekiyor. Ben burada mutluyum, başka yere gitmek istemiyorum" ifadelerini kullandı.

AYŞE NAZLI YUMLU: POYRAZ BENİM KARDEŞİM, BU DURUM HEP BÖYLE KALACAK

Olayların merkezinde yer alan Ayşe Nazlı Yumlu, sosyal medya üzerinden ilk kez konuşarak, Poyraz’ın ablası olarak hep onun yanında olduğunu belirtti. Yumlu, "Günlerdir yazılanları ve çizilenleri Poyraz'la birlikte şaşkınlıkla izliyoruz. Kendi evinde oturan ve sadece babasını ziyarete giden bir çocuğun kaçırılması kadar saçma bir şey olamaz, zaten evinde olduğu açıkça belli. Poyraz, doğduğu günden beri beni ablası ve kardeşi olarak biliyor ve bu durum hep böyle kalacak" dedi.

'KÖTÜ İNSANLAR ANLAYAMAZ'

Ayşe Nazlı, Poyraz'ın hayatındaki rolünü ve ona olan bağlılığını vurgulayarak, "O da benim kardeşim ve ailem; kan bağı ya da soyadımız aynı olsun ya da olmasın. Kalbi kötü olan insanların bunu anlaması zaten imkansız" sözleriyle yaşanan durumun kötü niyetli yorumlarla daha da karmaşık hale getirilmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Ayşe Nazlı Yumlu, sözlerine şöyle devam etti:

"O da benim kardeşim ve ailem; kan bağı ya da soyadımız aynı olsun ya da olmasın. Kalbi kötü olan insanların bunu anlaması zaten imkansız. Ben daha 1 yaşındayken, Reha Muhtar benim babam olmak istemiş, ona 'baba' dememi istemiş ve beni öz kızı gibi büyütmüştür. Ailemizle ilgili hiçbir şey bilmeyen insanların böyle zor günlerde ne beni ne de Poyraz'ı daha fazla üzmeye hakkı yoktur. Biraz empati ve saygı lütfen. 15 yaşındaki bir çocuğun yaşadığı korkuları ve endişeleri anlamak yerine, iğrenç yorumlarıyla kötü niyetlerini gösteren kişiler için ilahi adalete güveniyorum."

NİLÜFER'DEN KIZINA DESTEK

Olaylar karşısında kızı Ayşe Nazlı'ya destek veren Nilüfer, sosyal medya hesabından, "Seninle gurur duyuyorum kızım. Güzel kalbin, merhametin, dik duruşun için gurur duyuyorum" ifadelerini paylaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN