Cemre Baysel Ay Yapım'ın iddialı dizisiyle anlaştı

Cemre Baysel Ay Yapım'ın iddialı dizisiyle anlaştı

Yönetmen koltuğunda Hilal Saral’ın oturacağı yeni Ay Yapım dizisi “Hayat Hırsızı” temmuz ayında sete çıkacak. “Avenida Brasil” dizisinden uyarlanan projenin başrolü ise Cemre Baysel'in oldu.

Son olarak "Sakla Beni" dizisiyle seyirci karşısına çıkan Cemre Baysel’in yeni adresi belli oldu. Oyuncu “Avenida Brasil” dizisinden uyarlanan “Hayat Hırsızı” dizisiyle anlaştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; öksüz bir kız çocuğu olan Leyla’nın kendisine kabus yaşatan üvey annesinden alacağı intikamın öyküsünü NOW ekranına taşıyacak olan diziyi Emmy ödüllü yönetmen Hilal Saral çekecek.

Oyuncu seçimleri tüm hızıyla süren diziyi Aybike Ertürk kaleme alıyor. Eylül ayında seyirciyle buluşması planlanan dizi için şu günlerde Cemre Baysel’in çocukluğuna hayat verecek oyuncu aranıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN