Cem Yılmaz'dan Boğaziçi Üniversitesi tepkisi

Cem Yılmaz'dan Boğaziçi Üniversitesi tepkisi

Komedyen Cem Yılmaz, Boğaziçi Üniversitesi mezunlarının her yıl ekim ayında düzenledikleri ‘Mezunlar Günü Etkinliği'ne üniversite yönetiminin izin vermemesine "Böyle de bi dezenformasyon görmedim !! Wooow diyoruz ve geçiyoruz !" diyerek tepki gösterdi.

Her sene ekim ayında Boğaziçi Üniversitesi Mezunları Derneği tarafından Boğaziçi Üniversitesi Kampüsü'nde gerçekleştirilen ‘Mezunlar Etkinliği’ne bu yıl izin verilmeyeceği açıklanmıştı. Boğaziçi Üniversitesi mezunu olduğu bilinen komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından üniversite yönetiminin kararına tepki gösterdi.

Cem Yılmaz paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Boğaziçi üniversitesi mezunlar derneği buluşmasını Boğaziçi mezunlar derneğinde yapılmasına Boğaziçi üniversitesi tarafından izin verilmemiş.Böyle de bi dezenformasyon görmedim !! Wooow diyoruz ve geçiyoruz ! Hatta oo yeaah!”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN