Çekya maçına günler kala ünlü sanatçılar Montella'yı hedef aldı! 'Hayırdır koçum...'

Çekya maçına günler kala ünlü sanatçılar Montella'yı hedef aldı! 'Hayırdır koçum...'

Çarşamba gecesi grup aşamasının maçında Çekya ile karşılaşacak Türkiye, karşılaşmadan bir puanla ayrılması halinde gruptan çıkacak. Zorlu karşılaşmaya günler kala ünlü sanatçılar İtalyan teknik adamı hedef aldı.

Almanya'da düzenlenen EURO 2024'te grup aşamasının son maçında Çekya ile karşılaşacak A Milli Takım'da İtalyan teknik adam Vincenzo Montella'nın tercihleri tartışma konusu oldu.

A Milli Futbol Takımı'nın dün gerçekleştirdiği antrenmanda Arda Güler ile teknik direktör Vincenzo Montella arasında yaşanan görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü sanatçılar Mustafa Sandal, Yaşar ve Ahmet Mümtaz Taylan İtalyan teknik adama sert sözlerle yüklendi.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla Montella'yı eleştiren Mustafa Sandal, "Hayırdır koçum sen bu cüreti nereden ve kimden buluyorsun? Bu ülkenin gururu, evladı ve gündemdeki en büyük yeteneğine antremandaki o tavrın nedir? Nereden ve kimden geliyor o cüret? Burası Türkiye ve Türk futbol severler aklını alır neye uğradını şaşırırsın. Şansını böyle abuk hareketlerle zorlama bence kukla kılıklı antrenör bozuntusu seni!!!" diye konuştu.

Yaşar ise İtalyan teknik adam ile karşılaşması halinde kendisini darp edebileceğini öne sürerek "Bak Adana’da çalıştın bilirsin bizleri. Bir gün karşıma çık da bir darp raporu aldırayım sana" dedi.

Kızılcık Şerbeti dizisinde başrol oynayan Ahmet Mümtaz Taylan ise paylaşımında "Aldırma Arda Güler. Sen "gelecek"sin. O vasat gidecek." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN