Çatlak eller tarih oluyor! Geceden süren sabaha pamuk gibi ellerle uyanıyor

Çatlak eller tarih oluyor! Geceden süren sabaha pamuk gibi ellerle uyanıyor

Soğuyan havaların en büyük sorunlarından biri çatlayan eller! Bu maskeyle gece boyunca eliniz neme doyacak. Sabah pamuk gibi ellerle uyanacaksınız...

Soğuk havalar, sık sık suya maruz kalma ve çeşitli kimyasalların etkisiyle ellerde çatlaklar ve kuruluklar kaçınılmaz hale gelebilir. Ancak, gece boyunca uygulayacağınız basit ve etkili bir yöntemle sabaha yumuşacık ellerle uyanabilirsiniz. İşte çatlak elleri onaran ve pürüzsüzleştiren doğal çözüm!

GECE BOYU NEMLENDİRME YÖNTEMİ

Kuru ve çatlamış eller için en etkili çözüm, cilt bariyerini onaran ve yoğun nem sağlayan doğal içerikler kullanmaktır. İşte gece boyunca ellerinizi şımartacak adımlar:

Ne çatlak ne kuruluk kalıyor! Pamuk gibi ellere sahip olmak için bunları mutlaka yapın - En Son Haberler

YOĞUN NEMLENDİRİCİ KREM VEYA DOĞAL YAĞ KULLANIN

Geceden önce ellerinize zengin içerikli bir nemlendirici krem uygulayın. İçeriğinde shea yağı, zeytinyağı, badem yağı veya hindistancevizi yağı bulunan ürünler, cildinizi derinlemesine nemlendirir ve çatlakların onarılmasına yardımcı olur.

PAMUK ELDİVEN TAKIN

Ellerinizi kremledikten sonra, nemi hapsedebilmek ve kremin etkisini artırmak için pamuk eldivenler takın. Bu adım, cildin gece boyunca daha fazla nem almasını sağlar ve sabah uyandığınızda ellerinizin pürüzsüz olduğunu fark edersiniz.

DOĞAL BAL VE ZEYTİNYAĞI MASKESİ

Ellerinize doğal bir maske uygulamak, cilt onarımını hızlandırabilir. Bir yemek kaşığı balı bir çay kaşığı zeytinyağı ile karıştırın ve ellerinize sürün. 20 dakika beklettikten sonra ellerinizi ılık suyla yıkayın ve ardından nemlendiricinizi sürün. Bal, cildi beslerken zeytinyağı da derinlemesine nem sağlar.

YOĞUN NEM İHTİYACI İÇİN: VAZELİN UYGULAMASI

Eğer elleriniz çok kuru ve çatlamışsa, geceden önce vazelin kullanmak son derece etkili bir çözüm olabilir. Vazelini ellerinize kalın bir tabaka halinde uyguladıktan sonra yine pamuk eldivenlerle kapatın. Sabah uyandığınızda cildinizin neme doymuş olduğunu ve çatlakların önemli ölçüde iyileştiğini göreceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN