Burcu Biricik anne oldu: Kızı Luna ile ilk paylaşım

Burcu Biricik anne oldu: Kızı Luna ile ilk paylaşım

Emre Yetkin ile 2016 yılından beri süren mutlu evlilikleriyle bilinen Burcu Biricik, geçtiğimiz günlerde anne olma mutluluğu yaşadı. Heyecanla beklenen bebek, sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Mutlu haberi sevenleriyle paylaşan Biricik, sosyal medya hesabından kızıyla ilk karesini yayınladı. Paylaşım kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alarak büyük ilgi gördü.

2016 yılında hayatını Emre Yetkin ile birleştiren Burcu Biricik, anne olma heyecanını yaşıyor. Daha önce doğacak kızının adının Luna olacağını açıklayan güzel oyuncu, minik kızıyla ilk fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

"Camdaki Kız", "Hayat Şarkısı" ve "Fatma" gibi dizilerle gönüllerde taht kuran Biricik, bu mutlu haberiyle sevenlerinden tebrik mesajları yağmuruna tutuldu.

wee.jpg

"Hayatımın en güzel sürprizi" diyen Burcu Biricik, annelik duygusunu tüm samimiyetiyle yaşarken, sosyal medyada paylaştığı fotoğraf kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN