Bugün kendinizi affedin! Koç, boğa, ikizler, yengeç, terazi, akrep ve kovalar... İşte 18 Mart 2024 günlük burç yorumu

Bugün kendinizi affedin! Koç, boğa, ikizler, yengeç, terazi, akrep ve kovalar... İşte 18 Mart 2024 günlük burç yorumu

Bir konuda kendinizi affetmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Yine de bu, en iyi niyetle yaptığınız bir şey ve ideal bir şekilde sonuçlanmamış olsa da, o sırada elinizden geleni yaptınız. Muhtemelen kendinizi yargılayan biri olarak görmüyorsunuz, ama kesinlikle kendinizi yargılıyorsunuz - hem de haksız bir şekilde.

18 MART 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün en büyük gücünüz olayları görme biçiminizde olacak. Eğer sorunlar ortaya çıkarsa, ki çıkabilir, bunların avantajlarını bulmalı ve ardından şikayet etmeden çözmelisiniz. Olumsuz bir olayla karşılaşırsanız, bunu kendi lehinize çevirmenin bir yolunu bulun. Neyin yanlış gidebileceğine odaklanmak yerine etrafınızdaki iyi şeyleri görürseniz, iyi şeylerin galip gelmesi çok daha olasıdır. Korku dolu düşünceleri reddederek umut dolu düşüncelere dinamik bir enerji aşılama gücüne sahipsiniz. Bunu hem bugün hem de her gün yapmayı seçin.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Çok yakında size çok büyük bir sorumluluk verilebilir. Bunu zaten biliyor ve korkuyla bekliyor olabilirsiniz. Bu, olaya yaklaşım açısından yanlış bir yol. Bunu bir fırsattan ziyade bir zorunluluk olarak görürseniz, bundan alabileceğiniz faydayı alamazsınız ve aslında bundan kazanacağınız çok şey var. Bu işi üstlenmeyi siz seçmemiş olabilirsiniz, ancak başka seçeneğiniz de olmayabilir ve bu nedenle bunu, bunun sizin için gerçekten harika bir şey olacağı hissiyle yapmalısınız.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bir pazarlıkta gerçekten istediğinizden daha azını elde edebilirsiniz. Ancak, ihtiyacınız olan her şeyi alacaksınız. Şu anda konsantre olmanız gereken şey budur. İhtiyaçlarınız karşılanıyor ve bu harika bir şey. İstediğinizi hemen olmasa da çok yakın bir gelecekte elde edebilirsiniz. Bu nedenle, şimdilik, olan biten için minnettar ve mutlu olun, çünkü bu zihninizi rahatlatacak ve size yakın gelecekte geriye kalanların peşinden gitmeniz için gereken enerjiyi verecektir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Hepimiz hayattan dersler alırız. Bunların birçoğu çok önemlidir. Zor bir deneyimin yaşandığı o anda, bunun sizin için ne kadar değerli olduğunu fark edemeyebilirsiniz. Bu nedenle, muhtemelen sızlanacak ve durumdan şikayetçi olacaksınız, belki de yaşadığınız şey yüzünden aşağılandığınızı ve sevilmediğinizi hissedeceksiniz. Genellikle, bu deneyimden kazandığınız şeyin inanılmaz derecede değerli olduğunu ancak olaydan sonra fark edeceksiniz. Şu anda böyle bir deneyimin tam ortasında olabilirsiniz. Bunu bilinçli bir şekilde takdir edebilirseniz, bundan çok daha fazlasını elde edersiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bir şeyi sadece kazanacağı para nedeniyle yapmaya koyulan bir kişi, muhtemelen sonunda maaş çeki geldiğinde mutlu olacaktır. Kişisel olarak anlamlı ve keyifli bir şey başarmak için yola çıkan biri, özellikle de bu sayede finansal olarak iyi bir duruma gelirse, süreç boyunca mutlu olacaktır. Yakında nihai hedefi maddi kazanç olan bir girişimde bulunmayı düşünüyor olabilirsiniz. Bunda yanlış bir şey yok. Ancak, bunun yerine gerçekten sevdiğiniz bir şeyi yapma seçeneğiniz varsa, bu sizin için daha iyi bir yol olmaz mı?

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Yakında yapmak zorunda kalacağınız bir seçim, en sevdiğiniz yiyeceklerle dolu lezzetli bir açık büfede sunulan, ancak yalnızca bir yemek seçmenize izin verilen bir yemeğe çok benzeyebilir. Istakoz mu yoksa makarna mı yemelisiniz? Yemek yerine tatlı mı yemelisiniz? Öncelikle, bunun hiç de fena bir problem olmadığını kabul etmeniz gerekir. Yine de önünüzde bu kadar çok iyi seçenek varken, bu bir ikilem yaratabilir. Asıl soru şudur: Canınız en çok ne istiyor? O anda size en uygun olan seçimi yaparsanız, bunun nesnel olarak en iyi seçenek olup olmadığına bakılmaksızın, sizin için oldukça iyi sonuç verecektir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Alışkanlıklar kazanıyoruz çünkü işe yarayan şeyler yapmanın yollarını, sevdiğimiz yerleri ve birlikte vakit geçirmekten hoşlandığımız insanları buluyoruz. Keyifli bir şey bulduğunuzda da aynı şeyi tekrar tekrar yapmak gayet kolay gelir. Bununla birlikte, ara sıra biraz farklı bir şeyler yapmak da iyi bir şeydir. Sınırlarınızı genişletmenin, keşfetmenin ve öğrenmenin yolu budur. Şu anda, bir işi geçmişte yaptığınız şekilde yapma olanağına sahip olabilirsiniz. Bununla birlikte, daha iyi bir yol da mevcut olabilir. Eğer böyle bir seçenek varsa, bunu değerlendirmelisiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Paylaşmak iyi bir şeydir. Bu öğüt bize küçük yaşlardan itibaren verilir. Siz gereğinden fazlasına sahipken bir başkası yeterince şeye sahip değilse, paylaşmak insanoğlunun geçinebilmesinin, dostluklar ve destek kaynakları geliştirebilmesinin yoludur. Birisi şu anda sizden bir şey paylaşmanızı bekliyor olabilir ve siz yeterince şeye sahip olsanız bile, bu kişiye hiçbir şey borçlu değilsiniz. Bu kişi belki de kendi başına yeterince iyi yapabildiği halde yardım için sürekli size geliyordur. Bu bağımlılıktır, paylaşmak değil. Bugün güçlü olun ve vermek zorunda olmadığınız şeyleri vermeyin.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Birinin "pembe gözlük" taktığını söylediğimizde, bunun olumsuz bir şey olduğunu düşünürüz. Bu, kişinin bir şekilde kendini kandırdığını ve aslında vahim olan bir durumu iyi bir şey olarak algıladığı durumuna denir. Ancak, işe bazen pembe gözlükler takarak başlamak akıllıca olabilir. Çok yakında birlikte vakit geçirmek zorunda kalacağınız birinden hoşlanmayabilirsiniz. Ancak bu kişiden neden hoşlanmadığınıza dair net bir sebep bulmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Belki de ondan hoşlanmamanız alışkanlık haline gelmiştir? O pembe gözlükleri takın ve şimdilik onu sevmeyi seçin: Onu gerçekten sevdiğinizi fark edebilirsiniz!

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bağımsız olmayı seviyorsunuz ancak yardıma ihtiyacınız olduğunda istemek akıllıca olacaktır. Bugün, kendi başınıza bir şeyler yapmaya kararlı olabilirsiniz. Bağımsız ve kendi kendinize yeterli olmaktan gurur duyuyorsunuz. Birinden yardım istemenin iyi görünmeyeceğini düşünebilirsiniz, ancak bunun tek nedeni neredeyse imkansız bir standardı korumaya çalışıyor olmanızdır. Eğer yardım isterseniz, gününüz daha kolay geçecek ve içinizin rahat olması sizin için gururdan çok daha değerli olacaktır.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bir konuda kendinizi affetmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Yine de bu, en iyi niyetle yaptığınız bir şey ve ideal bir şekilde sonuçlanmamış olsa da, o sırada elinizden geleni yaptınız. Muhtemelen kendinizi yargılayan biri olarak görmüyorsunuz, ama kesinlikle kendinizi yargılıyorsunuz - hem de haksız bir şekilde. Bugün kendinizi nihayet affettiğiniz gün olsun.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bir aile kavgası söz konusu olduğunda, genellikle başkalarını mutlu etmek için en çok vazgeçen kişi siz olursunuz. Çatışmadan hoşlanmazsınız ve bunu önlemek için genellikle istediğinizden daha azını kabul ederek kendinizden fedakarlık yaparsınız. Ancak şu anda, tam olarak istediğiniz şeye sahip olmayı hak ettiğinizi anlamalısınız. Bir aile dramı duygusal kargaşaya doğru tırmanıyorsa, kendinizin en iyi avukatı olmalısınız. Dramatikleşmek zorunda değilsiniz, ancak kendi çıkarlarınız için gerçekten ayağa kalkmalısınız. Son sözü söylemenin zamanı geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN