Bugün Ay, Merkür ve Mars üçgeni başlıyor! Burçlar için güneş tatulması kadar önemli...

Bugün Ay, Merkür ve Mars üçgeni başlıyor! Burçlar için güneş tatulması kadar önemli...

Ay, günü Akrep burcunda geçirir ve biz daha derin gerçekleri ve güdüleri keşfetmekle ilgileniriz. Akrep Ay ihtiyatlı olsa da, bugünün Merkür-Mars üçgeni açık ve gelecek! Fikirlerimizle bir şeyler yapmak, öğrenmek, öğretmek veya tartışmak (enerjiyle) istiyoruz. Muhtemelen kendimize odaklanmış olsak da, son derece uyanık ve farkındayız. Sohbetlerimizde coşku ve ilgi ve keşiflerimizle ilgili heyecan var. İletişimlerimiz canlandırıcı bir şekilde doğrudan ve konuya yöneliktir.

26 EKİM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Öğretim, rehberlik, raporlama, mekanik, matematiksel düşünme ve tartışma için iyi bir zaman. Konuşmayı ve düşüncelerimizi ifade etmeyi normalden daha kolay buluyoruz. Güçlü fikirli ve zihinsel olarak meşgulüz. Bu etki ile kelimelere, fikirlere ve projelere karşı büyük bir tutkumuz olabilir.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Hem partnerinize destek olmaya çalışırken hem de onun yanlış bir şey yaptığını düşünüyorsunuz ve gerçekten hatasını düzeltmek istiyorsunuz.

Onu gücendirmek istemezsiniz ama olanlara karşı kayıtsız kalamazsınız, bu yüzden gününüzü bununla nasıl başa çıkılacağına dair her türlü senaryoyu yazarak geçireceksiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sosyal çevrenizdeki diğer kişiler kadar enerjiniz yok ama öyle görünüyor ki, bir şekilde onlardan çok daha fazlasını başaracaksınız.

Ayrıca, pek akıllıca olmayan kararları vermiş olan biriyle yüzleşme cesaretine sahipsiniz. Bu, sizin için zor bir gün olabilir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Yakın zamanda görmezden gelmeyi seçtiğiniz ve şimdi size köstek olan bazı ev içi sorumluluklarınız var ve tüm bunlara kimleri dahil ettiğiniz konusunda çok dikkatli olmanız gerekiyor.

Bazıları, hayatlarında bir tür değişiklik yapmak için gerçek bir fırsattan yararlanabilirler, ancak tüm bunları düzeltene kadar pek hareket alanları olmayacak.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün çok inatçı görünüyorsunuz ve başkaları ne derse desin akıntıya karşı gitmeyi tercih edeceksiniz.

Çok çalışıyor olmanız ve muhtemelen kusursuz bir profesyonel olarak tanınmanız, başkalarının size saldırmasını engelleyecektir. Bu nedenle, her şeye karşı çıkacağınız bugünün tadını çıkarmanız olasıdır.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün, belki de çevrenizdeki birinin yardımıyla, son zamanlarda yaptığınız bazı şeyler sayesinde birtakım kazançların sinyallerini veriyor.

Bu kişiye kazancınızın bir kısmını veya bunun gibi bir şeyi teklif etmeniz gerekebilir.

burc.jpg

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu çarşamba adaletsizlikle karşı karşıya kaldığınızda her zaman içinizi boşaltma ihtiyacı hissedeceksiniz.

Belki de kendinizi durumdan biraz ayrı tutmanız ve meseleyi çok kişisel almamaya çalışmanız gerekir. Bunun dışında, evdeki her türlü faaliyet için iyi bir gün.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Sosyal hayatınızdan bazı faydaları çevrenizdeki yeni insanlara kaptırmaktan korkuyorsunuz. Bu oldukça temelsiz bir korku ve oldukça garip bir şekilde hareket etmenize neden olacak.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Kendinizi bazı insanlar için bazı şeyleri söyleme ihtiyacı içinde bulabilirsiniz.

Son davranışlarınız herkes için biraz kafa karıştırıcı olabileceği ve şimdi işleri dengeli bir noktaya getirmek için net davranmanız gerektiği için böyle hissediyor olabilirsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu çarşamba işinizde yeni bir şey denemeniz için size şans verilebilir ve buna çok hazır olsanız da bazı tereddütleriniz olabilir.

Belki de hata yapmanız durumunda nedenlerinizi açıklamanız ve bunun nereden geldiğini herkesin anladığından emin olmanız gerekiyor.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Yanlış anlaşılmaların fazla olduğu bu çarşamba herhangi bir sert laftan uzak durmak isteyebilirsiniz.

İnsanları belirli konular hakkında uyandırma girişimleriniz, o insanlar uyandırılmak istemiyorsa veya ne demek istediğinizi anlamıyorsa yardımcı olmayacaktır. Belki de kendi işinize baksanız daha iyi olur.

burclar.jpg

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bazı sözlerinizle ortalığı karıştırıyorsunuz ve kendinizi, burnunuzu meselelere sokmaktan alıkoyamayacaksınız.

Bununla birlikte, içgüdüleriniz çok güçlü, belki de duygularınız kadar. Bu nedenle muhtemelen söylediklerinizin arkasında duracaksınız. Bu hem sizi etkileyecek hem de sizin meseleyi takip etmenizi sağlayacak, aynı zamanda üstlerinizle husumetler yaratacaktır.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Gerçek duygusal bağları teşvik edici bir eğilim var, bu sizi işe odaklanmak yerine başka bir şeye yönlendirilebilir.

Sonunda bir sonraki adımı atmak için cesareti toplamış olabilirsiniz. Tabii ki, bu süre zarfında kendileri hakkında da yeni bir şeyler keşfedebilecek bekar Balıklar için uzun zaman harcamak iyi olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN