Brad Pitt'in avukatı: Angelina Jolie müvekkilime zarar vermek istiyor

Brad Pitt'in avukatı: Angelina Jolie müvekkilime zarar vermek istiyor

Brad Pitt, eski eşi Angeline Jolie'ye, Fransa'daki birlikte satın aldıkları üzüm bağının hissesini sattığı gerekçesiyle dava açtı. Pitt'in avukatı, bu alanın müvekkili için ciddi bir yatırım olduğunu ve Jolie'nin hamlesinin amacının Pitt'e zarar vermek olduğunu söyledi.

ABD'li oyuncu çift Brad Pitt ve Angelina Jolie 10 yıllık beraberliğin ardından 2014’te evlenmişti. Altı çocuğu bulunan, dünya basının ‘Brangelina’ diye adlandırdığı çift 2008’de Fransa’nın güneyindeki ‘Chateau Miraval’i 25 milyon avroya satın almış ve altı yıl sonra orada evlenmişti. Jolie, 2016’da boşanma davası açmıştı. Pitt, geçen yıl mayıs ayında, Jolie’ye açtığı velayet davasını kazanmış, hakim ortak velayet kararı almıştı.

Jolie kendi hissesini, merkezi Lüksemburg’daki, Rus iş adamı Yuri Shefler’e ait bir içecek firmasına sattı.

'JOLIE, PITT'E ZARAR VERMEK İSTİYOR'

Boşanırken buradaki paylarını birbirlerinin onayını almadan satmama konusunda anlaştıklarını belirten Pitt’in avukatı, dava dilekçesini dün ABD’nin Los Angeles kentindeki mahkemeye sundu.

Dilekçede Jolie’nin, Pitt’in kendisini oraya adadığını bildiği halde, onun Miraval’deki yatırımını değersizleştirmek amacıyla hissesini sattığı belirtildi. Pitt’in dünyanın en kaliteli roze şaraplarından birinin üretildiği bağın kazancının artması için çok çaba sarf ettiği, Shefler ve ortaklarının kontrolü ele geçirmek isteyeceğini Jolie’nin bildiği vurgulandı. Jolie’nin Ocak 2021’de yazılı olarak hissesini Shefler’e satma kararı aldığını bildirdiği ancak bunun Pitt tarafından onaylanmadığı aktarıldı.

Pitt’in avukatı, Jolie’nin müvekkiline zarar vermek amacıyla böyle bir adım attığını savundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN