Boya ustaları çok kızacak! Duvarları boyatmadan eviniz pırıl pırıl olsun! Uzun süre kimse boya yapmayacak

Boya ustaları çok kızacak! Duvarları boyatmadan eviniz pırıl pırıl olsun! Uzun süre kimse boya yapmayacak

Duvarları boyatmaya gerek kalmadan evinizi pırıl pırıl yapabilirsiniz. Boya ustalarına çok kızdıracak bu yöntem ev hanımlarına da çok sevindiriyor. Kirli duvarları bembeyaz çıkarıyor, kalıcı beyazlık sağlıyor.

Ev hanımları için en yorucu işlerden biri de duvarları temizlemek oluyor. Birçok kişi boya badana yapmayı tercih ederken onun arkasından gelen temizlik işleri de bayağı bir yorucu oluyor. Zaman içerisinde kirlenen ve lekeler oluşan duvarlarınızı Bu yöntemle temizlemek çok basit olacak. İşte duvar temizlemenin kolay yolu…

DUVAR TEMİZLEMENİN BASİT YOLU

1. Tozunu Alın: Duvarları temizlemeye başlamadan önce üzerinde biriken tozu almanız gerekiyor. Yumuşak bir sünger veya toz bezinden yardım alabilirsiniz. Bu adım ile birlikte duvarın temizlenmesi daha kolay olurken boyama işlemi öncesinde yapılması gerekiyor.

Evdeki Malzemelerle Duvar Silmenin 4 Kolay Yolu - Nefis Yemek Tarifleri

2. Leke Temizleyici Kullanın: Duvarlarda oluşan lekelenme problemleri için leke temizleyicilerden yararlanmanız gerekiyor. Marketlerde satılan leke çıkarıcı spreyler veya sıvılarını kullanarak nazik bir şekilde temizleyip duvar rengini ve dokusunu göz önüne alarak uygun bir temizleyici kullanabilirsiniz.

3. Doğal Temizlik Malzemeleri: Kimyasal malzemelerden kaçmak isteyenler doğal temizlik malzemelerinden de yararlanabilmektedir. Limon suyu, sirke ve karbonat gibi malzemeler leke ve kir çıkarma konusunda son derece başarılıdır. Bu malzemeleri kullanarak duvarlarınıza doğal bir parlaklık kazandırabilirsiniz.

Duvar silmek hiç bu kadar kolay olmamıştı ????

4. Yumuşak Bir Bez Kullanın: Var temizliğinde sert ve tüylü bezlerden yararlanmak yerine yumuşak ve pamuklu bir bez kullanmanız daha rahat olacaktır. Sert bezler duvar yüzeyine zarar verebilirken çizikler oluşturabilmektedir.

5. Duvar Kağıdı Temizliği: Duvarda Kağıt bulunan kişiler temizleme işleminde daha dikkatli olmalıdır. Sürekli olarak duvar silmek bu ürünlerin aşınmasına neden olurken çok fazla su kullanmamak gerektiğini de belirtmeliyiz. Çok fazla sıvı malzeme kullanılması duvar kağıdının desenine ve yapıştırıcısına zarar verebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN