Bir kaşığı yeterli: Siyah kıyafetlerdeki tüylenmeyi yok ediyor! Meğer bu kadar kolaymış

Bir kaşığı yeterli: Siyah kıyafetlerdeki tüylenmeyi yok ediyor! Meğer bu kadar kolaymış

Siyah kıyafetlerinizi yıkarken makineye ekleyeceğiniz bir kaşık karışım, zamanla meydana gelen tüylenmeyi de temizliyor. İşte, siyah kıyafetlerdeki tüyleri gideren yöntem...

Kıyafetlerin üzerinde zamanla biriken tüy ve tozlar, siyah giysilerin kirli görünmesine yol açabilir. Bu durumun önüne geçmek ve kıyafetlerinizi ilk günkü gibi korumak için bazı basit yöntemleri uygulayabilirsiniz.

KIYAFETLERDEKİ TÜYLENME NASIL GİDERİLİR? TÜYLENEN SİYAH GİYSİLER NASIL TEMİZLENİR?

Yenicag'da yer alan habere göre, yıkama öncesinde siyah kıyafetlerinizin üzerine bir kaşık tuz eklemek, renk solmalarını önlemeye yardımcı olur. Tuz, kumaşın rengini koruyarak solmayı engeller ve koyu renklerin canlı kalmasını sağlar.

Siyah kıyafetlerdeki tüy ve tozları temizlemek için, yıkama sırasında makinenize bir kaşık bulaşık deterjanı ekleyebilirsiniz. Bu yöntem, üzerindeki toz ve tüylerin tamamen temizlenmesini sağlar ve kıyafetlerinizi pırıl pırıl bırakır.

Bu basit ama etkili yöntemlerle, siyah kıyafetlerinizin renginin solmasını ve tüylenmesini önleyebilir, onları uzun süre yeni gibi tutabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN