Beyefendi kimliğiyle tanınan Ayhan Sicimoğlu'ndan çalışanına dayak! Şoke eden anlar saniye saniye kayıtta

Gezi programlarının bilinen isminin şok anları! Beyefendi kimliğiyle tanınan Ayhan Sicimoğlu'ndan çalışanına dayak! Görüntüler şaşkına çevirdi. Çalışanı şoke eden anlar saniye saniye kaydetti. İşte o anlar...

Ünlü sanatçı ve gezi programlarıyla tanınan Ayhan Sicimoğlu, işini beğenmediği gerekçesiyle kovduğu personeline tokat atmasıyla gündeme geldi. Olay, Sicimoğlu'nun teknesinin bağlı olduğu marinada gerçekleşti ve anbean kameraya kaydedildi.

MARİNADA ŞOKE EDEN ANLAR

Marinaya gelen eski çalışan, Sicimoğlu'nun kendisine parasını vermediğini iddia ederek, "Çalışanın hakkını vermiyor" diye seslendi. Sicimoğlu ise bu iddialara karşılık olarak, "Çalışanın hakkı verilir, çalışmayanın değil" dedi. Tartışmanın tansiyonu, eski çalışanın "Ettiğiniz hakaretler ettiğiniz küfürler..." demesiyle iyice yükseldi.

SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI

Ayhan Sicimoğlu, eski çalışanın bu sözleri üzerine sinirlerine hakim olamayarak tokat attı. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı. Eski çalışan ise darp raporu alacağını ve Sicimoğlu'nu polise şikayet edeceğini belirtti.

Personeline tokat atan Ayhan Sicimoğlu, olayın ardından arabasına binerek hızla olay yerinden uzaklaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN