Başınızı dik tutarsanız galip geleceksiniz! Koç, boğa, ikizler, başak ve oğlaklar... İşte 11 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Başınızı dik tutarsanız galip geleceksiniz! Koç, boğa, ikizler, başak ve oğlaklar... İşte 11 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Son gülen iyi güler. Tahminen ilk kez on altıncı yüzyılda ama muhtemelen çok daha önce söylenmiş olan bu eski söz, kendilerini zor durumlarda bulanlara genellikle umut verir. Ancak, bunu yorumlamanın daha iyi bir yolu var. Şunu deneyin: "Her zaman gülen kişi en büyük hayat tecrübesine sahiptir" - buna ne dersiniz?

11 AĞUSTOS 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Son gülen iyi güler. Tahminen ilk kez on altıncı yüzyılda ama muhtemelen çok daha önce söylenmiş olan bu eski söz, kendilerini zor durumlarda bulanlara genellikle umut verir. Ancak, bunu yorumlamanın daha iyi bir yolu var. Şunu deneyin: "Her zaman gülen kişi en büyük hayat tecrübesine sahiptir" - buna ne dersiniz? Şu anda zor bir dönemden geçiyor olabilirsiniz, ancak işin içinde mizahı bulur ve başınızı dik tutarsanız, galip gelecek ve tüm yol boyunca kendinizi daha mutlu hissedeceksiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Önümüzdeki günlerde uğraşmak zorunda kalacağınızı bildiğiniz karmaşık bir durum üzerine fazla düşünüyor olabilirsiniz. Bu konu son zamanlarda aklınızı çok meşgul ediyor ve kendinizi duygusal olarak tükenmiş hissetmenize neden oluyor. Yakında hoşlanmadığınız birinin yanında bulunmanız gerekebilir ve bunun da çok geçerli sebepleri var. Bundan kaçınabilirsiniz, ancak yine de bunu tercih ediyor olabilirsiniz çünkü bu, önemsediğiniz birinin yararına olacaktır. Bu asil bir davranış, özellikle de yaşadığınız eziyet düşünüldüğünde. Kendinize eziyet etmeye devam etmeyin. Hoşlanmadığınız kişinin yanında olmakla ilgili fazla kafa yormanıza gerek yok. Sadece en iyisinin olacağını varsayın ve bunu bir kenara bırakın, bu sizin için işleri çok daha kolaylaştıracaktır.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Kendinizi stresli hissettiğinizde rahatlamak için genellikle başvurduğunuz kişi de şu anda stresli olabilir. Fırtınada bir liman arıyor ama bulamıyor olabilirsiniz. Yaratıcı olun. Mutlaka teselli ve huzur bulabileceğiniz bir yöntem vardır. Bunu size genellikle sağlayan birine başvuramasanız bile, bu kendi başınıza bulmanız için harika bir ders olabilir. Bu, sizi neyin mutlu ettiğini bulmak kadar basit olabilir, ki bu da oldukça basit bir zevk olabilir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Sabah kapınızdan neşeli bir ruh haliyle çıkarsanız sizin için iyi şeyler olacaktır. Mutlu insanlar genellikle daha sağlıklı, daha üretken ve daha iyi ilişkiler yaşarlar; bu da daha fazla mutluluk ve tatmin sağlar! Mutlu olduğunuzda umutlu olmak da kolaylaşır. Bu basit bir şey gibi görünebilir, ancak elde edilmesi çok zordur. Karamsar bir insan olarak, bazen bu ruh haline kapılabilirsiniz, ancak bunu değiştirebilecek güce sahipsiniz. Nasıl hissettiğinizin ve her güne nasıl başladığınızın daha fazla farkında olmayı deneyin. Daha mutlu bir ruh hali başarınızı birçok yönden artıracaktır.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün kendinizi alışılmadık bir karamsar ruh hali içinde bulabilirsiniz. Bir şeyi derinden hissettiğinizde bunu çok belli ediyorsunuz. Duygularınız yüzünüze yansıyor ve aklınızdan geçenleri açıkça söylüyorsunuz, bu da bazen sorunlara veya karışıklıklara yol açabilir. Bugün, nasıl hissettiğinize ve ne söylediğinize çok dikkat edin. Dürtüyle hareket etmeden önce tereddüt edin, tutkulu bir yerden konuşun ve özellikle mesajlar veya sosyal medya aracılığıyla çok fazla bilgi paylaşma konusunda dikkatli olun. Ruh halinizi iyileştirmek için kendinize bir şans verin, pişman olmayacaksınız.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

O kadar uzun süredir birinin bir tür tavrına maruz kalıyorsunuz ki bu size artık olağan gelmeye başladı. Belki de bu kişi kaba, aşırı dramatik, eleştirel ya da serttir ama siz bunu kanıksamışsınızdır, bu yüzden de norm haline gelmiştir ve artık sadece olağan bir durumdur. Yakın zamanda yaşadığınız bir deneyim, size gerektiği gibi davranılmadığı konusunda sizi harekete geçirmiş olabilir. Kendinizi savunmak için çok geç değil. Bir dahaki sefere kötü muamele gördüğünüzde bunu dile getirin, bu kişi bu durumun farkında bile olmayabilir. Bir şeyleri değiştirebilirsiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Şu anda bir arkadaşınızla veya sevgilinizle aranızın nasıl olduğunu bilmiyor olabilirsiniz. Bu durum canınızı sıkıyor olabilir. Belki de konuyu açtınız, ancak aldığınız yanıtlar kafanızı daha da karıştırdı. Ancak fazla analitik bir tutum içerisindeyseniz sorun olmayan bir yerde sorun görüyor olabilirsiniz. Böyle bir ihtimal var mı? Meydana gelen önemsiz bir şey üzerinde çok uzun süre durmuş ve bu yüzden olayın önemli olduğunu düşünmüş olabilirsiniz. Bunu çözümlemek için bugün biraz zaman ayırın.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Sevmediğimiz insanlarla arkadaş olmayız. Ne kadar basit, değil mi? Karşınızdaki kişide hoşunuza gidecek ya da ilginizi çekecek bir şey görmediğinizde, onu tanımak için daha fazla çaba sarf etmezsiniz. Aslında bu bazen harika şeylerin ortaya çıkmasını engeller. İlk izlenimler bazı zamanlar doğru olabilir, ancak her zaman değil. Yakın zamanda biriyle tanışmış olabilirsiniz ve bu kişi, dahil olduğunuz bir grubun demirbaşlarından biri olabilir ama siz ondan pek hoşlanmıyorsunuzdur. Belki de daha derine bakmalısınız. Potansiyel bir arkadaş ya da sevgili burnunuzun dibinde olabilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

İyi tanıdığınız biriyle, belki de bir aile üyesiyle aranızda ortaya çıkan bir anlaşmazlık, ikinizin arasında bir uçurum yarattı. Konuyu tartışmaya çalışmış olabilirsiniz, ancak bunu yaptığınızda uçurumun daha da büyüdüğünü fark etmişsinizdir. Şimdi bu uçurumu kapatmanın hiçbir yolu olmadığını düşünüyor olabilirsiniz. Bir çocuk olsaydınız bu durumla nasıl başa çıkacağınızı düşünmeye çalışın. Çocuklar her şeyi çok basit düşünürler ve bu gerçekten de oldukça basit bir sorundur. Muhtemelen tatlı ya da komik bir şey söyler ve gerginliği azaltırdınız. Bu sorunu aşmak bu kadar kolay olabilir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Ne zaman bir konudan bahsetseniz sizi geren belli bir mesele olduğunu fark ettiniz mi? Ne kadar kaçınmaya çalışsanız da birileri sürekli olarak sizi endişelendiren bir konuyu gündeme getiriyor. Gerçek şu ki, bu konuda bir karar vermeniz gerekiyor ama bunu düşünmeden ve belki de bu konuda konuşmadan yapamazsınız. Gevşemeye çalışın. Sizin için ciddi olabilir ve içinizde bazı çalkantılara neden olabilir, ancak bunu gün ışığına çıkarmak meseleyi çok daha yumuşatacaktır. Sizi rahatsız eden şeyle yüzleşmelisiniz.

KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Entelektüel bir meydan okumayla karşı karşıya kaldığınızda, bu durumun üstesinden gelirsiniz. Tabiri caizse, zihninizi esnetme fırsatı yakaladığınız düşünsel bir "meydan okumadan" hoşlanan birisiniz. Ancak daha çok duygulara dayalı bir meydan okumayla karşı karşıya kaldığınızda, bununla nasıl başa çıkacağınız konusunda kafa karışıklığından neredeyse felç olmuş gibi hissedebilirsiniz. Mantığınızı ve sorun çözme yeteneklerinizi biraz daha akademik veya tarafsız bir şekilde kullanırsanız yaşadığınız duygusal zorluğu çözebilirsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

"Bulut", bilgilerin depolandığı ve istenildiği zaman erişilebilen uzak sunuculardan oluşan küresel bir ağdır. Siz bir bilgisayar değilsiniz ama istediğiniz zaman erişebileceğiniz bazı bilgileri zihninizde saklıyorsunuz. Aslında, karşılaştığınız karmaşık bir sorunun cevabı, siz bu şekilde düşünmeseniz de, orada bulunmaktadır. İhtiyacınız olan cevabı, hatıralarınızı anımsayarak bulabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN