Bahar dizisindeki çekim hatası seyircilerin gözünden kaçmadı! "Bu diziden beklemezdim"

Bahar dizisindeki çekim hatası seyircilerin gözünden kaçmadı! "Bu diziden beklemezdim"

Yayınlandığı günden bu yana senaryosuyla izleyenlerini kendine bağlayan Bahar dizisi her bölümünde reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Ancak bu kez çekim hatasıyla gündemde. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan çekim hatası seyircilerin gözünden kaçmadı...

Her bölümüyle izleyicilerini ekrana kilitlemeyi başaran Bahar dizisi bu kez çekim hatasıyla gündeme geldi. Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın bulunduğu, her bölümünde reyting rekorları kırmayı başaran dizideki çekim hatası izleyenlerin gözünden kaçmadı.

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un olduğu yeni dizi "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?", senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı, tıp okuyan Bahar'ın ani bir hastalıkla değişen hayatını konu ediniyor. Dizi, her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturmayı başarıyor.

ÇEKİM HATASI GÜNDEM OLDU

Ancak son bölümde yapılan bir çekim hatası izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Ameliyattan sonra soluğu Timur'un odasında alan Bahar'ın, Timur'un odasına girdiği sahnede üzerindeki gri bluzun rengi, aniden beyaza dönüştü. Bu hata, dizi severler arasında hızla konuşulmaya başlandı ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Dizi severler, genelde kusursuz çekimleriyle bilinen dizideki bu küçük hata karşısında şaşkınlıklarını ve "Bu diziden beklemezdim" gibi ifadelerle dile getirdiler. Ancak aynı zamanda "Çok iyi bir yapım ufak hatalar olur" gibi anlayışlı yorumlar da yapıldı.

resim-2024-04-05-155039885.png

resim-2024-04-05-155045065.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN