Aysun Kayacı yıllar sonra ortaya çıktı: Hamile mi?

Aysun Kayacı yıllar sonra ortaya çıktı: Hamile mi?

Bir dönem 'Dağdaki çobanla' benim oyum eşit mesela, niye?' sözleriyle gündemden düşmeyen eski manken Aysun Kayacı, yıllar sonra ortaya çıktı. Kayacı, Bodrum Gündoğan'da denize girerken görüntülendi. Kayacı'nın sürekli elini karnına götürmesi "hamile mi?" sorusunu akıllara getirdi.

Eski manken Aysun Kayacı, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tatil yaparken görüntülendi.

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; yaşamının büyük kısmını İngiltere'de sürdüren bir dönemin ünlü mankeni ve oyuncusu olan 43 yaşındaki Kayacı, önceki gün Gündoğan'daki bir plajdaydı.

3482797-438fcc296c6aa8a0ecc153d9145bddec-640x640.jpg

Hamile mi?

Kayacı'nın son halini görenler tanımakta güçlük çekti. Eski mankenin sürekli elini karnına götürmesi "hamile mi?" sorusunu akıllara getirdi.

Kayacı, denizden çıktığı sırada görüntülendiğini fark etti. Şaşkınlığı gizleyemeyen Kayacı, objektiflere böyle yansıdı.

3482797-0ef147a7fc8f2b68ac73d7d3add18dc5-640x640.jpg

Sözleri Türkiye'nin gündemine oturmuştu

2008'de sunuculuğunu üstlendiği "Haydi Gel Bizimle Ol" adlı programda, “Ben vergi veriyorum niye vergisini vermeyen, çok özür dilerim herkes üstüme gelecek ama kalıp olarak söylüyorum, 'dağdaki çobanla' benim oyum eşit mesela, niye? Ayrıca benden de 10 kat fazla araştıran insanlar da var." sözleriyle Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

Bu sözleri yüzünden Kayacı, hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu.

"Söylediğim anda da pişman oldum"

Kayacı, yıllar sonra yaptığı açıklamada, "O sözü söylediğimde 20 yaşındaydım. Söylediğim anda da pişman oldum" demişti.

"O hesaplar bana ait değil"

Twitter'da kendisinin adını kullanan hesapların da olduğunu söyleyen Kayacı, "Yılda 2-3 defa Twitter'a şikayet ediyorum bu hesapları. Dünyanın avukat parasını veriyorum. Kapattırıyorum sahte hesapları yenisi açılıyor. Twitter 'Üzerinde tiyatro maskı logosu var. Parodi hesap olduğu belli' yanıtını verdiler. 'Tiyatro maskı benim ülkemde parodi olarak algılanmıyor. Ben oyuncu olduğum için benim hesabım zannediliyor' dedim ama kapatmaya yanaşmadılar. Yeniden şikayette bulunacağım. Hesabın sahibini eninde sonunda mahkemeye çıkarttıracağım." ifadelerini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN