Ayrılmaz ikililerdi! Ahmet Kural ve Murat Cemcir neden küsler belli oldu, düğününe bile katılmamıştı

Ayrılmaz ikililerdi! Ahmet Kural ve Murat Cemcir neden küsler belli oldu, düğününe bile katılmamıştı

Yakın arkadaşlarıyla bilinen ve bir dönem birbirlerinden hiç ayrılmayan Ahmet Kural ile Murat Cemcir bir uzun süredir küslükleri ile gündemde yer alıyor. 2 ünlü ismin küslük sebebi merak edilirken gerçekler ortaya çıktı. İşte detaylar…

Beraber yaptıkları projelerle anılan, başarılara beraber imza atan ve sürekli yan yana görüntülenen Ahmet Kural ile Murat Cemcir akşam ikilisi uzun zamandır magazin gündeminde bulunmuyor. Yakın arkadaşlarım küsmesi sonucunda bir ayrılık yaşanırken küslüklerin nedeni ise bilinmiyordu. Lakin bu büyük dostun altında yatan küslük ortaya çıktı.

yeni-proje-17.jpg

MURAT CEMCİR DOST İHANETİNE Mİ UĞRADI?

Aramızda Kalmasın'ın haberine göre, Murat Cemcir, Selçuk Aydemir ve Ahmet Kural birlikte rol alıyorlardı. O esnada Selçuk Aydemir ile Murat Cemcir arasında bir anlaşmazlık ortaya çıkıyor ve ydemir, birlikte çektikleri bir filmden parasını eksik aldığını söyleyerek küsüyor. Bu yaşananlardan sonra iddialara göre Selçuk Aydemir ile Ahmet Kural yakın arkadaşları Murat Cemcir'den habersiz arka planda iş yapıyor. Söz konusu bu ikili beraber senaryo yazarak film çekiyorlar. Murat Cemcir ise bu duydukları karşısında şaşkına dönerek arkadaşlığını sonlandırıyor.

yeni-proje-18.jpg

“TEK BAŞINA GÜZEL İŞLER YAPIYOR”

Ahmet Kural'ın düğününe bile katılmayan Murat Cemcir, son olarak katıldığı bir YouTube programında "Hoş bir şekilde vedalaşmak insanı büyütür ve insan yapar. Yani geçmişimizin ağırlığı ve yüküyle geleceğimizi planlayamayız. Planlamadığımız bir şeyi hayat bize bahşetti. Biz onu çok güzel bir noktaya getirdik. Yeni maceralar yaşamak, yeni hikayeler yaşamak, yeni filmler yapmak için tatlı bir yerde bitirdiğimizi düşünüyorum. Ahmet tek başına güzel şeyler yapıyor." demişti.

yeni-proje-19.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN