Aydemir Akbaş'ın o sözleri sosyal medyada gündem oldu! "Hayat denilen bu dar sokağın sonuna geldik..."

Aydemir Akbaş'ın o sözleri sosyal medyada gündem oldu! "Hayat denilen bu dar sokağın sonuna geldik..."

Yoğun bakımda hayatını kaybederek hayranlarını üzüntüye boğan Aydemir Akbaş'ın son filmindeki repliği sosyal medyanın gündemine oturdu. Akbaş'ın o sözleri paylaşım rekorları kırdı.

Türk sinemasının usta ismi Aydemir Akbaş, uzun süredir mücadele ettiği kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırıldıktan sonra yoğun bakıma alınan usta oyuncu yaşam mücadelesini kaybetti. Akbaş'ın vefatı sonrasında son filmindeki sözleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kanser tedavisi gören ve sağlık durumu kötüleşen 88 yaşındaki ünlü oyuncu Aydemir Akbaş geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı.

Son olarak 2 Ocak 2024 tarihinde vizyona giren senaryosu Şafak Sezer tarafından yazılan, yönetmenliğini ise Kamil Çetin'in üstlendiği "Kolpaçino 4 4'lük" adlı filmde rol alan usta oyuncu Akbaş, evinde baygın halde bulunarak hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakımda yaşam savaşını kaybederek hayata gözlerini yummuştu.

Akbaş'ın vefatı hayranlarını üzüntüye boğarken usta oyuncunun görev aldığı son filmdeki repliği sosyal medyanın gündemine oturdu.

Akbaş, 2 Ocak 2024'te vizyona giren "Kolpaçino 4 4'lük" adlı filmdeki "Hayat denilen bu dar sokağın sonuna geldik" repliği sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. İşte Akbaş'ın vefatı sonrasında sosyal medyada gündem olan o replik...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN