ATV'nin dev bütçeli dizisinden final kararı! Ünlü oyuncular bile diziyi kurtaramadı, apar topar final yapıyor

ATV'nin dev bütçeli dizisinden final kararı! Ünlü oyuncular bile diziyi kurtaramadı, apar topar final yapıyor

ATV’ye iddialı bir giriş yapan dev bütçeli dizi reytinglere yenik düştü. Akın Akınözü ile Aslıhan Malbora’nın başrollerinde yer aldığı diziden kötü haber geldi. Final kararı tüm hayranlarını üzdü.

ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan Yaban Çiçekleri dizisinin fişi çekildi. Büyük beğeni toplayan dizi her hafta dikkatle takip ediliyordu. Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora'nın başrollerinde yer aldığı dizi reytinglere yenik düştü. O tarihte ekranlara veda edecek.

FİNAL KARARI ÇIKTI

ATV ekranlarının sevilen dizisi Yaban Çiçekleri, başarılı oyunculuklar ve dikkat çekici hikayesiyle izleyicinin karşısına çıktı. Dev bütçe ile çekilmeye başlayan dizi de birbirinden yetenekli oyuncular yer alıyor. Pazartesi akşamları izleyiciyle buluşan diziden final kararı geldi.

yaban-cicekleri.jpg

Beklenen başarıyı yaşayamayan dizi hayranlarını üzen kararı duyurdu. O3 Medya imzasıyla ekranlarda yer alan dizinin başrolünde Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora yer alıyor. Dizi yalnızca 3 bölüm ekrana gelirken final kararı da hızlı geldi.

Çekimleri Ayvalık'ta yapılan dizinin 2 bölümü tüm izleyicilerden 1.57 reyting alırken 27., AB’de 0.60 reytingle 44. ve ABC1’de ise 1.25 reytingle 30. olunca final kararı da gecikmedi. Hem kanal hem de yapım şirketi ortak karar alarak dizinin final yapmasına karar verdi.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Atv'nin dev Bütçe ile ekrana getirdiği yaban çiçekleri dizisi takipçilerinin üzdü. Birçok kişi Atv'nin final kararından vazgeçmesi gerektiği konusunda Çağrı yaparken tüm çağrılar yanıtsız kaldı.

yaban-cicekleri-final.jpg

Yaban Çiçekleri dizisinin oyuncu kadrosunda Akın Akınözü, Öykü Karayel, Ece Yaşar, Berk Oktay, Esra Bilgiç ve Büşra Develi gibi başarılı oyuncular yer alıyordu.

YABANCI ÇİÇEKLERİ DİZİSİNİN KONUSU

Acı bir kalbin yıllar sonra bir araya getirdi Kılıç ve Ela'nın yeniden kendilerine saklanan gerçeklerle yüzleşmesine konu alan Yaban Çiçekleri, aileler arasındaki engellere rağmen aşklarına sahip çıkma mücadelesine ekranlara taşıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN