Ata Demirer denizde bulduğu taşı paylaştı, görenler şaşkına döndü! Değerli olduğu düşünülüyor: Hiç böylesini görmemiştim

Ata Demirer denizde bulduğu taşı paylaştı, görenler şaşkına döndü! Değerli olduğu düşünülüyor: Hiç böylesini görmemiştim

Ünlü oyuncu Ata Demirer, denizde dalış yaptığı esnada bulduğu esrarengiz taşı sosyal medya hesabından paylaştı. Görenlerin şaşkınlıkla incelediği bu taş kısa sürede büyük ilgi çekti. İşte konuya ilişkin detaylar…

Ünlü komedyen Ata Demirer, Bozcaada'daki dalışında bulduğu sıra dışı taşla sosyal medyada büyük bir ilgi topladı. Deniz altındaki keşfiyle ilgili fotoğraflarını paylaşan Demirer, taşın benzersiz özelliklerini vurgulayarak takipçilerinden yardım istedi. Sosyal medya kullanıcıları, taşın değerli olabileceğini ve daha önce böylesine rastlanmadığını belirtiyor.

yeni-proje-29-001.jpg

BOZCAADA'DA SÜRPRİZ KEŞİF

Deniz altı keşifleriyle tanınan Ata Demirer, Bozcaada'da yaptığı son dalışta ilginç bir taş buldu. "Sevdalı" adlı teknesiyle sık sık denize açılan Demirer, deniz altındaki keşiflerini sosyal medya hesaplarında paylaşmayı sürdürüyor. En son bulduğu taş, katmanlı desenleriyle dikkat çekti.

yeni-proje-28-001.jpg

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ

Demirer'in sosyal medya paylaşımı, takipçileri arasında büyük bir merak uyandırdı. Taşın üzerindeki benzersiz desenlerin nadir ve değerli olabileceği belirtiliyor. Takipçiler, taşın özellikleri hakkında Demirer’e bilgi vermeye çalışırken, bazıları ise taşın bilimsel açıdan incelenmesi gerektiğini öne sürdü.

yeni-proje-27-001.jpg

TAŞIN GİZEMİ ÇÖZÜLÜYOR

Ata Demirer, sosyal medya üzerinden taşın hakkında bilgi almak amacıyla uzmanlardan yardım talep etti. Bu sıradışı buluntunun değeri ve kökeni hakkında yapılacak detaylı incelemeler merakla bekleniyor. Bozcaada'nın deniz altının ne kadar gizemli olduğunu bir kez daha gözler önüne seren bu keşif, deniz severlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN