Arka Sokaklar'a yeni oyuncu geliyor! Bir dönem fırtına estiriyordu, o oyuncu görenler şok oldu

Arka Sokaklar'a yeni oyuncu geliyor! Bir dönem fırtına estiriyordu, o oyuncu görenler şok oldu

Kanal D'nin efsane dizisi Arka Sokaklar'a yeni oyuncu geliyor! Bir dönem fırtınalar estiriyordu! Şimdi o oyuncuyu görenler şok oldu...

Türkiye'nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar, 19. sezonunda dikkat çeken bir transfere imza attı. Ünlü oyuncu Ebru Cündübeyoğlu, dizinin yeni sezonunda “Candan Ceylanlı” karakterini canlandırmak üzere kadroya dahil oldu. Cündübeyoğlu'nun bu yeni rolü, dizinin dinamiklerini değiştirecek ve tüm ekibin karşısına güçlü bir rakip çıkartacak.

YENİ SEZON İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Arka Sokaklar'da çifte sürpriz: Sevilen isim geri dönüyor... 'Ekibin korkulu rüyası' yeni transfer

Dizidoktoru.com'un bildirdiğine göre, Türker İnanoğlu'nun yapımcılığını üstlendiği ve D Media'nın desteklediği Arka Sokaklar, 19. sezonuyla Kanal D ekranlarında yerini alacak. Dizinin yeni sezon çekimleri yakında başlayacak ve oyuncu kadrosundaki değişiklikler, büyük merak uyandırıyor.

EBRU CÜNDÜBEYOĞLU'NUN YENİ ROLÜ

Senden Daha Güzel'in Pervin'i Ebru Cündübeyoğlu'nun annesi bakın kim çıktı! Meğer anne kız...

Geniş bir izleyici kitlesine sahip Ebru Cündübeyoğlu, Arka Sokaklar ile televizyona dönüş yapacak. Cündübeyoğlu, dizinin yeni sezonunda “Candan Ceylanlı” adı verilen ve güçlü bir kadın emniyet müdürü olan karakteri canlandıracak. Bu rol, Cündübeyoğlu'nun önceki karakterlerinden oldukça farklı olacak ve diziye önemli bir dinamizm kazandıracak.

KADRODA KİMLER VAR?

Arka Sokaklar'da şoke eden ayrılık! Tam ekip yeniden toplandı derken o isim veda ediyor

Arka Sokaklar'ın 19. sezonunda, Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar, Burak Satıbol, Nazlı Tosunoğlu, Gaye Gürsel, Hülya Kalebayır, Kerimhan Duman, Furkan Göksel, Ecem Oz, ve Mustafa Efe Günay gibi başarılı isimler yer alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN